• _Vegeta_
    "messze nem volt kellőképpen kibontva." - Na igen, ez nekem is hirtelen tortent. :D

"Obi-van egyszerűen ott hagyja" - Jedi nem tamadhat fegyvertelenre.

" Yoda leesik, majd egyszerűen lelép" - Arra gondolhattal volna h Palpatine villamjat nem egyszeru kivedeni, egyertelmu h a harc vegere elvesztette az erejet. Megaztan jottek a klonharcosok is.

"egész jedi tanács nem ismerte fel" - Nezted a filmet vagy mivan? Yoda tobbx is emliti. A sotet oldal elhomalyositja a latasukat, fogalmuk sincs ki a sith.

"Egy csapat kiscserkész leleplezte volna" - Te konnyen beszelsz, te ismered a film esemenylancolatat, de a szereplok nem.

"Erre kitör az éjenzés." - Tenyleg rossz filmet neztel. :) Elhangzik ugyanis h mekkora a kaosz a koztarsasagban. Johogy ujjongva fogadjak a beket.

"Csubakka és vuki társai bekerülése" - Erre meg csak annyit tudok mondani h ez volt a szerepuk.

"töröljék C3PO memóriáját." - Egyreszt azert mert a 4-5-6ban semmire se emlexik, masosdszor meg valszeg c3po felenk kis joszag es jobb ha nemtud ezekrol a dolgokrol. Nem?

Assziszem mindenre valaszoltam. Elfogadom h nemtetszett, de hulyeseggekkel ne ervelj. ;) Egyebkent nekem se tetszett annyira, az uj filmek kozul az 1. a legjobb, hihetetlenul el lett talalva a hangulat. Persze a 3 is tetszik, de az 1.. :D

Most mondok en par problemat.

Kenobi es anakin lavasfenykardozas. - Lucas bacsi nem gondolt bele mien nagy hoseg van egy lavafolyas felett, arrol nem is beszel h eleve egy vulkanikus bolygon vannak. Baromsag, csak a latvany miatt kellett.

Bolygok tokre ertelmetlenul vannak az urbe, arrol nem is beszelve h egyik bolygo hoz annyira kozel van a holdja h a bolygonak a gravitacioja mar reg be kellett volna szippantsa.

Amikor aza droideloleny vagy ki nemjut eszembe a neve (annyira felesleges karakter mint Jar-Jar, raadasul idegesito is, szinten latvanyszintemelo) kitori az ablakot az urhajobol kicsit durva h palpatinekat nem nyomja szet az ur nyomasa..
    Kb ennyi jut eszembe most. Joccakat