• Johnyy
    amit leírtálabban igazad van .. ezek a dolgok nekem sem tetszettek utólag de amikor néztem a filmet (ugye a hatalmas evárás adott mnidenkinek) egyszerűen anyira élveztem ahogy forranak ösze a szálak, és elhatlamasodik a sith elnyomás, maga film légköre ,5 részen keresztü erre vártunk hogy memutatssák mit tudnak akik edig csak lappangtak ... naszoval én anyria élveztem mint még filmet soha... de már a filmeleén a zene a régi feliratok megindítoták benem azt a fojamataot ami után képtelen lenék lehordani a nemlétező csinált hiányoságait... szerintem fel erősítitek a kicsi történetileg "muszály volt" részeket.....

Jah és obivan áll FEnn jön fel a láva,majd meg sül majd aszed még lemegy kegyelemdöfködni amikro már alig él a melegtől ...

Sokan írtátok hogy túl hirtelen tér át DArt Vader, nézétek meg a régi részeket, mnidíg is istenként tisztelte és félt a mesterétől valamiért , holott Vader erősebb volt még talán Vödörel is, de akor is Amikor a fiáról tudomást szerzett azaz megimerte (a la szapanopera.. én vagyok az apád stb) akor lelt bátorságot az uralkodó ellen... Nahszoval a filmnek hangsúlyozni kelet hogy lasanként majd hirtelen végre szabadjára engedte Anakin a gyűlöletét meg a haragját , és főknt a hatalomvágyát és behódolt a sith nagyúrnak... nekem akor olyan érzésem volt ha hatlamas szith akarnék lenni akor ugyan így tettem volna... A Jedik halottak és a sith erősebb mnit valaha Amikor lesesett Yoda után a köpenye akkor értette meg a jóslat igazi jelentését és tudta hogy el kell menie... Sidius hatlamas sith nagyúr volt, és ha képes volt Vadert életben tartani a gondoltataival a Mustafaron akor volt akora ereje hogy képes legyen fügetlenedni az erőtől és így nincs is mit megérezni a Jediknek.... akkor amikor eltorzult és Vilámozott nah akkor már nem tudta volna magát rejtegetni ..... és a kisugárzása is dark volt .... Nah szoval össszefoglalva nekem érzelmi orgazmus volt a film elsőre legalább is... Emberek... 30 éve erre vártok .. és ennyi ... ?? ... Lelkesedni és én meg nem tehetek róla hogy George nem válalta be a 3 órát, de talán a dvd- be fogja a 4 et is :)))) remény hal meg utoljára .....