• Eye-scream
    Elég sok minden de ha már így rákérdeztél akkor konkrétan:

Anakin pártfordulása szvsz messze nem volt kellőképpen kibontva. Egészen addig egészen tetszett amíg levágta Vindu kezét. Addig lehetett látni ahogy őrlődik, tétovázik és szép lassan halad a végzete felé. Na de utána? Először összegörnyed, hogy "jajmitettem" aztán pár percre rá már hűséget fogad Palpatinenek. Néhány óra múlva meg kisgyerekeket mészárol! És szükségtelenül ráadásul, hiszen bőven elég lett volna ha hagyja, hogy a klónok bánjanak el velük...
    Más. A végső nagy csatában, mikor legyőzik Anakint Obi-van egyszerűen ott hagyja az elevenen égő volt tanítványát hadd szenvedjen. Miközben siránkozik, hogy mennyire szerette. Miért maradt el a kegyelemdöfés? Mert különben nem lesz Darth Vader?
    Yoda és a leendő császár csatája. Yoda leesik, majd egyszerűen lelép. Holott azért annyira nem állt rosszul a szénája abban a harcban. Erre kijön, közli, hogy száműzetésbe vonul, a világot meg hadd urallja egy sith zsarnok...
    Az már csak extra, hogy az egész jedi tanács nem ismerte fel az orruk előtt konspiráló PAépatine-t. Aki egy nem túl bonyolult csellel az összes jedit lemészároltatta, egyszerű katonák keze által. Könyörgöm, hogy maradhatott fönn így a jedi rend ennyi ideig? Egy csapat kiscserkész leleplezte volna ezt az összeesküvést.
    Ugyanez az összes bolygó képviselőjével. Hirtelen eléjük áll egy muki, akinek az arca tegnap óta rejtélyes módon gonosz hüllőpofává torzult, és közli, hogy a jedik-akik mellesleg ezer éve a köztársaság védelmezői-árulók, és mindet meg fogják ölni. Erre kitör az éjenzés. Senkinek nem jut eszébe, hogy:"Hé tegnap még ők voltak a jófiúk nem?"
    Csubakka és vuki társai bekerülése a filmbe...semmi érdemleges szerepük nem volt, csak az, hogy a fanok örüljenek: Lesz torzított tehénbőgés a filben.
    A film végén Obi-van közli, töröljék C3PO memóriáját. Miért? Félnek, hogy valaki kiszedi belőle az infókat? És akkor R2ét miért nem törlik?

Na kb. ennyi, de még tudnék írni. Lehett, hogy csak azért vagyok csalódott, mert nagyon magas elvárásokkal ültem le megnézni, de nekem nagyon nem jött be.