• Bucser
    Ahogy történnie kellett volna ha Jedik nem tanulnak a hibáikból:)

(B.K.= Ben Kenobi L.S.= Luke Skywalker)

B.K.: - Luke Apád nagyon nagy Jedi volt, de a saját önzése átvitte a sötét oldalra, megölte anyádat, ezért én csak a két lábát vettem el tőle valamint gondoskodtam róla, hogy több riválisod ne lehessen az Erő világos oldala felé vezető úton. Mellesleg Van egy ikertestvéred is akibe amint jól látom végzetesen belezúgtál de ezt most hagyjuk részletkérdés...

L.S.: - Ben dehát azt mondták nekem, hogy az apám meghalt és hogy pilóta volt a köztársaság hadseregében és a klónháűborúkban veszett oda! Dehát akkor ő is KLón volt???? Akkor nekem többb százezer apám volt?? hogy lehet ez BEn?

B.K.: - Luke Érezd az erőt ebből láthatod , hogy az igazat mondom! Nem szabad ragaszkodnod a Húgodhoz mert az apád megérzi elkapja és a saját sötét céljaira használja fel őt! Nem is beszélve arról, hogy a császár mit tehet vele.

L.S.: - Meg akarom őlni őket!! Az apámat aki megölte az anyámat és meg akarom védeni a húgomat mindenáron! -Az ifjú Skywalker felkapja a Kenobi fénykardját és elrohan Mos eisley felé, hogy szörnyű tervét végrehajtsa és kivégezze az apját és a császárt...

Ben Kenobi a csukjája alatt szelíden megrázza a fejét: - Akárcsak az apja!
    Majd Az ifjú skywalker után szalad akinek még sok tanulnivalója van ha a bosszúját be akarja teljesíteni...

NA ez most mennyivel jobb kezdet lett volna a SW ep 4-hez??? ennek nem hinném, hogy az lett volna a vége, hogy New Hope...