3766
-
#2926 de. egyvégtében, egy áráért :) -
_Vegeta_ #2925 #2867: "Sith-ből nem lehet több kettőnél."
Mondjuk ez erdekes mivel Jerek-ék nem ketten voltak. :D
#2871: Felelmebe nevetett o. :))
#2879: Az SW-nek pont ez a tisztasag a lenyege szerintem. Ezert jo.
#2900:
1) Lehet h nem Padmera emlexik, de azis lehet h az ero segit neki emlekezni. ;)
2) Honnan tudod h nem emlexik? Amugy a 4.reszben is r2 nyilvan azert tudja h ki az az obi-wan mivel nem toroltek a memcsijet. :)
3) Vegulis nem hazudott, azt mondta ahogy lennie kellett volna. :)
#2901: 3x neztem meg moziba 900forintert. Azthiszem elegge tamogattam Lucas bacsiekat, foleg h majd a dvdt is megveszem.. Jogvedok kapjak be letoltom es nezni fogom addigis! brrr :)
#2921: Az oreg Ben Kenobi a legjobb. Meg luke! juhee :)
Amugy ha most adnak moziba megin a 4-5-6ot szivesen elmennek megnezni.. Ti nem? :> -
sirkope #2924 Hello,
Én ma néztem meg és nekem az egész kicsit fajsulytalan. Szép a CGI, meg a sok makett, jók a fénykard párbajok, sőt néha túl jók is, szinte követhetetlenek.
Egyedül Palpatine karakterét érzem jól kidolgozottnak, a többi karakter nagyon light, nincs mélységük.
Az elején a robot tábornokon meg majdnem elröhögtem magam, ilyen mozgással, egy köhögő főellenfél.....? Aztán azok a vackok amik leamortizálták Kenobi gépét....
Azért azon kicsit ledöbbentem (bár várható volt, hisz csk két jedi maradt) hogy a gyerekeket megölték, s ráadásul pont Anakin , akire felnéztek, és tőle várták a menekülést, ráadásul Padmétől ő is gyereket várt.
Persze nagy F*sz ez a Lucas, a mészárlást rutinosan kihagyta, rábízva a nézőre a fénykard bekapcsolása és a hullák közötti idő elképzelését. Ha csak egy suhintást is mutatott volna bukta volna az egész filmet, betiltották volna.
Nem tudom mennyi itt az átlagéletkor, de engem - két gyermekes apukaként - a jedi ifjoncok, Padmé halála, s a gyerekek születése hatott meg.
Anakin meg ahogy ott mászott a hamuban tiszta Terminátor volt. Ha nem tudná az ember, hogy a haragja tartotta életben, elég röhelyes lenne, hogy tudta túlélni.
Annak idején nem tudtam elképzelni, hogy esik bele egy kohóba, és hogy marad belőle egyáltalán valami amiből a Császár "összekaparja Dart Vadert"
Lehet, hogy túl "öreg" vagyok, lehet, hogy gyerek fejjel jobban megfogott a feeling. Lehet, hogy emésztenem kell még egy kicsit, esetleg 1,2,N-szer megnézni, de nekem elmaradt a "Katarzis", hogy akkor most összeért a két sorozat és hű.... a legenda és stb. Mindenesetre a (csata)hajómodellekben felfedezhetőek voltak a későbbi csillagrombolók, cirkálók... :) -
#2923 a film nagyon jó, bár a könyv jobb sokkal, az egri mozit meg fell kell gyújtani. -
Nyiri #2922 http://www.newgrounds.com/portal/view/236814
EZT LATNOTOK KELL... FOLYIK A KONNYEM!!! -
#2921 Yoda és Obi-van teste azért tűnik el mert ők a legerősebb jedik és Qui-gon megtanítja nekik, hogy kell eggyé válni az erővel! -
Nyiri #2920 En is ugy reagaltam... Napokig hianyerzetem volt. Mivel lattam a filmet es tudom hogy nem lesz tovabb + a kurvajo szineszi jatek miatt total megkedveltem a karaktereket. :( -
#2919 az nem baj, hogy várni kell, csak az legyen amit írtam:)) különben úgy jár, Lucas, mint Dooku:) -
#2918 végre valaki ugyanúgy reagál mint én anno:D -
#2917 lehet, hogy már kitárgyaltátok, de nem úgy van, hogyha egy jedi meghal, annak eltünik a teste? obi mért nem várta meg, amíg anakinnak eltünik a teste. meg a klónok támadásában is egy csomó jedi hulla feküdt abban a csarnokba. vagy ha nem szokott eltünni a testük, akkor a 4. részben kenobinak mért tünik el? -
#2916 sajna a dvdre karácsonyig kell várni -
#2915 na erre Én is kíváncsi lennék. Már csak a DVD-s extra-bővített-speciális-felújított-rendezői változatot várom, moziba nem nézem meg többször. 1szer elég, a könyv betömködi a hiányosságokat, amik nem tetszettek nekem (mármint, hogy vannak hiányosságok). -
#2914 amúgy kiváncsi vagyok milyen lett voltna a film, ha lucas nem arra törekszik, hogy M besorolást kapjon. -
#2913 bazz, nekem még párszor meg kel néznem, hogy megnyugodjak. egyszerűen annyira magam alatt vagyok, hogy nem tudom kiheverni. szentem iszonyat durva lett. komolyan mondom szomorú vagyok amiatt ami történt, mégha tudom is, hogy ez csak egy film. amikor kiadták azt a 66os parancsot, na az nagyon kemény rész volt. -
nimfas #2912 "2.: Yoda-val nem talalkozott egyszer sem es talan azert hazudja azt Kenobi robotja volt, hogy a kozelebe ferkozzon.".... na ne mááááá, C3PO memóját azért törölték ki, hogy ne tudják "kihallgatni" nyilván, R2D2-t is simán ki lehetett volna, nemde?
x. kérdés: R2D2 a 3. részben még repült, gyújtogatott, annyira leamortizálódott, hogy a 4. részre kiszereltek belőle mindent????
Valahogy nem elégítettek ki a válaszok a feltett kérdésekre.... :-D
De poénnak tényleg jó lett volna, ha nem a 4-5-6 részeket csinálták meg először, így szerintem tök felesleges tárgyalni, hogy mi lett volna ha, mert ugyebár össze kellett hozni a két trilógiát. :-D
Újabb kérdés... miért hagyták még mindig benne a magyar feliratban és szinkronban azt a marha nagy blődséget, amikor Han Solo Greedo-val beszél a kantinban :-)
Idézem (nem szó szerint) az angol és a magyar szöveget:
Angol (eredeti filmben magyarul is jó volt) :
"greedo: Már régóta fenem rád a fogam...
Han Solo: Csak vigyázz, belém ne törjön"
és lelövi...
A (új) magyar változat:
"greedo: Már régóta készülök erre...
han Solo: Csak vigyázz, belém ne törjön"
Ekkora elcseszést :)
Kénytelen voltam újrafeliratozni a ep 4 dvd-t :)
Csináltam továbbá forced magyar és angol feliratot, ahol nem érthető nyelven beszélnek és magyar felirat nem volt, csak ha végig feliratos volt...
Üdv.
-
#2911 ekkor már nagyon "sötét" volt, szerintem -
#2910 Hát ja ez világos, de ennyire? Szal mindent felrakott egy lapra, aztán itt a végén meg nem is értem. -
#2909 elvakította a düh, mivel azt hitte, hogy Ő hozta oda Kenobi-t -
#2908 Meg nekem az volt a fura hogy elvileg Anakin mindent Padméért csinált, aztán a végén simán megfolytotta volna.. -
#2907 jaj, geca! nemtom ki csinálta a feliratot, de amikor mondják, hogy vigyük gyorsan a gyógyító helyiségbe, hát majdnem elsírtam magam.
amúgy a film szerintem szinte tökéletes. eleje nem tetszett, az még nem volt oylan sötét, de attól a perctől kezde, amikor lement a nap (Anakin ül a tanácsteremben, háttérben lemenő nap, és gondolkodik mit tegyen), na onnantól kezdve full sírós:) amikor ölik agyon a jediket olyan zene van, hogy áh...
viszont volt benne egy-két hülyeség. pl. amikor Padmé megérkezik arra a tüzes bolygóra, akkor nem igaz, hogy Anakin nem érzi egyből a mestere jelenlétét, csak amikor meglátja őt. Meg kicsit többet is használhatták volna az erőt. amikor Obi verekszik grevioussal, azt ott folytogatja meg minden. az a hülye ejdi elkezdni ütgetni a fémvázat, ahelyett, hogy párszor a falhoz vágná az erővel.
azon nagyon röhögtem, amikor yoda egy laza vállrendítéssel a falhozvágta a két őrt. -
#2906 gondoltam rá gondoltam rá, de ez így elsőre is szerintem éppen elég lett volna:D -
#2905 Kenobi még benyöghetné,hogy ő tanította,és járt közben,hogy az anyját megölje az apja,hátha ott a helyszínen kivégzi Luke :-D -
#2904 Magyarul éljen a Sötét Oldal :DD -
#2903 Ahogy történnie kellett volna ha Jedik nem tanulnak a hibáikból:)
(B.K.= Ben Kenobi L.S.= Luke Skywalker)
B.K.: - Luke Apád nagyon nagy Jedi volt, de a saját önzése átvitte a sötét oldalra, megölte anyádat, ezért én csak a két lábát vettem el tőle valamint gondoskodtam róla, hogy több riválisod ne lehessen az Erő világos oldala felé vezető úton. Mellesleg Van egy ikertestvéred is akibe amint jól látom végzetesen belezúgtál de ezt most hagyjuk részletkérdés...
L.S.: - Ben dehát azt mondták nekem, hogy az apám meghalt és hogy pilóta volt a köztársaság hadseregében és a klónháűborúkban veszett oda! Dehát akkor ő is KLón volt???? Akkor nekem többb százezer apám volt?? hogy lehet ez BEn?
B.K.: - Luke Érezd az erőt ebből láthatod , hogy az igazat mondom! Nem szabad ragaszkodnod a Húgodhoz mert az apád megérzi elkapja és a saját sötét céljaira használja fel őt! Nem is beszélve arról, hogy a császár mit tehet vele.
L.S.: - Meg akarom őlni őket!! Az apámat aki megölte az anyámat és meg akarom védeni a húgomat mindenáron! -Az ifjú Skywalker felkapja a Kenobi fénykardját és elrohan Mos eisley felé, hogy szörnyű tervét végrehajtsa és kivégezze az apját és a császárt...
Ben Kenobi a csukjája alatt szelíden megrázza a fejét: - Akárcsak az apja!
Majd Az ifjú skywalker után szalad akinek még sok tanulnivalója van ha a bosszúját be akarja teljesíteni...
NA ez most mennyivel jobb kezdet lett volna a SW ep 4-hez??? ennek nem hinném, hogy az lett volna a vége, hogy New Hope... -
Nyiri #2902 2.: Yoda-val nem talalkozott egyszer sem es talan azert hazudja azt Kenobi robotja volt, hogy a kozelebe ferkozzon.
3.: Azota a Jedi-k rajottek, hogy nem mindig a tiszta ut a helyes ut. Kegyes hazugsag. Egybol tegye tonkre idegileg Luke-t, hogy elmondja az egeszet? Meg akkor is majdnem beleroppant, mikor mar elegge felkeszult volt. -
Csaba #2901 Hát gyerekek, stílusosan szólva: Aki warezol, az átáll az Erő sötét oldalára! Ne tegyétek:-) -
nimfas #2900 Sziasztok!
Arra a kérdésre, hogy miért állt át Anakin a sötét oldalra, és miért nem sikerült a Jediknek megölni Palpatine szenátort, a válasz egyszerű... MERT AKKOR NEM LETT VOLNA ÉRTELME A 4-5-6 RÉSZEKNEK :-)
Gondoltátok volna, hogy ilyen egyszerű? :-P
Viszont lenne pár kérdésem,
1, Leia miért mondja a 6. részben, hogy emléxik az édesanyjára? Tudom... volt olyan beírás, hogy mert örökbefogadták, de ezt ő tudta is szerintem, olvastam az összes Star Wars-os könyvet. (Volt pár nagyon pocsék is...)
2, C3PO memóját törlik... R2D2-ét miért nem? Ha nem törölték... az 5. részben miért nem emléxik Yoda-ra... továbbá ha mégis törölték, akkor miért mondja, hogy Kenobi tábornok droidjai???
3, Kenobi azt mondja a 4. részben, hogy a fénykardot az apja bízta rá, hogy adja oda a fiának. Ha Anakin úgy tudta, meghalt Padme... hogyan mondhatott volna ilyet.... hát illik hazudni egy Jedinek? :-D
Egyelőre (nem egyeNlőre, mert az teljesen mást jelent) ennyi kérdés, várom a válaszokat.
Tisztelettel Nimfas (Nimfas Corporation.... ki az a Corporation? Bunkó vagy Bugsy)
-
#2899 aztamindenit...
nekem 1 feliratos /premier/ és egy szinkronos /3. vetítési nap/ elég volt... -
#2898 én 8-tól -
#2897 En holnap meek ^^ -
#2896 hadd írja :) -
#2895 jah. milyen jó kis Sith lenne belőle:)) -
#2894 Punker megmondta, hogy ne legyen itt warez. Úgyhogy törölte
-
#2893 hova lett a 2888? politikus szólt? -
#2892 Nah megyek SW-re immáron 4.-ére... :) -
sirdond #2891 én úgy gondoltam hogy ti tudjátok rá legjobban a választ. amúgy hol kérdezzem meg, az old game hívek topicban? -
#2890 miért irod alá mindig? -
#2889 most rátapintotál a lényegre!!! (mind a politkában mind az erő miveoltaként) -
#2887 Palpatine már a Ep. 2 végétől fűzi Anakint... -
#2886 Volt vmi felmérés 2-3éve,hogy az érettségizők 50%nál nagyobb része funkcionális analfabéta ^.^ Kicsit megdöbbentett akkor,de pár fórumos flémbe keveredve ma már nem kétlem ezt az állítást.
Palpatine meg csak akkor ismeri fel Anakin erejét amikor simán lenyomja Dookut.