• Johnyy
    Nagyon lehúzzátok Dart Vadert!! SZerintem egyenként biztonságos terepen akár Yodát, Windut, Vagy obit legyőzte volna csak ha mondjuk joban elszabadult vonla bene a sötét erő sokal töb erőtámadást tudot volna alkalmazni , és gatalams harcos volt! még a vödör előtt meg pláne, csak amikor a fia belépett a képbe akor megrendült... "Az uralkodó tudta hogy ha anakinak egyszer fia születik az számára nézve fenyegetés" :Yoda Ráncsd ki a kardod, használd, nálam nincs fegyver surcs le rám vele.... Foglald el apád hejét az én oldalamon" Sidius

Meg amúgy is A fim közben szem én is guyanazt tetem volna amit Vader, és nem tudtam hogy a sötét oldal öli meg Padme-t és Vader Hatalomra vágyott, és ha figyeltétek Sidiusz és Vader is Obit meg wnidut, Aszem Yodát is megölhette volna Anakin aszem 2x is Obit de nem tette hanem megkegyelmezet és folytatta a harcot, obi meg ez első alakolmal levágta és megcsonkította és hagyta szemvedni kínlódni, hát jedi az ien... mik azok a jedik, már nincs it semmi csak a birodalom van egy "Diktatória" 2. rész :Vader ami békét hoztt a galaxisba, mnidenki gazdagodott... és dat vader fojtogatta aki neki nem tetszett és leszámolt mniden jedivel, mert akárhogy az öszes töke tele volt az egész dologal, mnidenki mehet a búsba, Obi meg feldughatja a zöldjét megának ha nem volt képes félreállni nameg megcsonkítani... Végül is a Végén megölt mindenkit és elégtételt vett és rájött hogy a fia emik utat választotta, a mesterek mehalnak a tanítványuk álltal Sidius tudta hogy Vader egyszer megöli, és ezért Llukal akarta az apját megöletni ami egy olyan gyűlöletet eredményezett volna hogy elemésztette volna a sötét oldal... DE mindenesetre, LUk egész jól tűrte a Force sztormot...,,, nagyon velel lehetett az erőőő, végül is a jó erőnek nem volt más dolga csak épp vele leenni:)) nem volt más ....