• bigapó
    Hi!

hát megnéztem. feliratosan. jó, de nekem nem tudom az igazi okát, de nem teljesen jött be. talán, ha többször megnézem, de már nem moziban, akkor megtetszik (jobban). olvasgattam pár oldalt vissza (de nem mind a 8-900 új hozzászólást:)) és néha jó nagy ökörségeket írtak be, akik nincsenek teljesen tisztában a dolgokkal (pl. kijaza XY). a "legszomorúbb" és szembetűnőbb nekem, hogy rövid. ha annak idején a Gyűrűk urát végig tudtuk ülni, ezt már gyerekjáték lett volna. az a negyven perc hiányzik, de nagyon (egyenlőre 3 órás verzióról beszéljünk). ezt már nem tudja a tervezett TV-sorozat bepótolni (lesz-e egyáltalán) akármilyen visszautalásokkal. itt és most kellett volna megtenni. lehet, hogy én vagyok telhetetlen, de nem érdekel, nekem kell az a hiányzó rész:) nagyon, de nagyon remélem, hogy sokkal jobb lesz a DVD-s verzió, ahol a tutira leforgatott, de kimaradt jeleneteket is láthatjuk.
    a könyvet most olvasom, az talán majd kiengesztel. egyébként jó lenne ez csak nekem nagy benne a kavalkád, csapongó, befejezetlen. a drámai hatás el van találva, főleg a Gyerek-padawan-os rész.
    na, lehet reagálni meg lezúzni a hsz-m, de sajna tőlem jobb véleményt nem csikartok ki. többet vártam az előzetesek alapján, számomra nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Aztán lehet, hogy pár nap-hónap múlva máshogy fogom látni az egészet (főleg a könyv után remélem), de nekem most keserédes a szájízem:(