• flashX
    Nemtudom számomra egyáltalán nem volt poénos Yoda egyik megmozdulása sem.
    Ültem a moiban és amikor Yoda bement Sidioushoz és félrelökte a két Imperial royal guardot, azon hátul 8-10 éves pöcsök elkezdtek röhögni, mondom magamban ez mért olyan kurva vicces? Egyébként most leírom a véleményem is. Szerintem ez a film tökéletesen beforrasztja a heget a két trilógia között. Miután megnéztem, az volt a véleményem-most is az-, hogy ez a film alázza az összes többi részt. Látványban biztos, izgalomban is..Persze mindegyik résznek más volt a hangulata, nem szabad lenéznünk Han Solot se amikor a negyedik részben a stormik után fut, és ordít, ez magyar szinkronnal félelmetesen jó. Ez a rész sokkal sötétebb mint bármelyik másik, soken szerintem ezt várták már..A szereplőkről: Padmé jól játssza a szerepét, Obi-wan messze kiemelkedik, Sidious mellett. Anakin és Windu is egész jól. Hangok csodásak, zené is jól passzolnak, a harcok jól koreografáltak, izgalmasak pergősek, poénok közül csak Artoo-t tudom felhozni amikor felgyújtja két Super battle droidot, a kis kárörvendő. Mellesleg az egyik legszebb jelenet a filmben amikor Dooku térden áll és rájön a dolgok rendjére, az az arc, annyi mindent kifejez...Christopher Lee játéka tényleg 10/10. Belőlem nem váltott ki ellenérzést az az ordítós jelenet a film vége felé, amikor Sidious kamuzik Anakinnak. (NOOOOO!!!) Nagyon nagy pozitívum, hogy belülről láthatjuk a sisakot..Nagyon jó ez a film, kár ócsárolni, péntekre volt jegyem, csütörtökön megvolt a film, elmentem a moziba, és meg isd veszem vagy ezt a filmet vagy a két trilógiát dvd-n.