Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én azt nem értettem a rajzfilmbõl, h tábornok milyen lény volt pontosan? vmi izmokból álló ûrlény mandalorian pácélban?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

de ez hájden gyerek elmaszkírozva? nem hinném, vagy igen?

Arsenal Man
Állítólag anakin szénné égett teste

wizy
áh én nem merek idejönni többet a sok spoiler miatt😄

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Duddits
Azta! Mi ez?

Arsenal Man
Nincs itt senki? Mér nem pörög a fórum?

Arsenal Man
Megtaláltam a sland által keresett anakin égett képet ami itt megtalálható.

SPOILER!
Tedd hozza, hogy Windu mester a rajzfilben megroppantja rendesen a tabornokot, ezert is kohog rendszeresen.

Amugy egy problemam volt a filmmel. Windu tul konnyen hal meg 😞
Az tetszett, hogy a konyvben ugy irjak hogy Yoda gyengebb mint Sidius, de a filmben pont az ellenkezoje van.
SPOILER OFF!

akyyy
<#gunyos1><#gun>spoileresek fuj

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mondjuk az hogy báb volt, arra elég sok utalás van, sztem jól látható a filmbõl is, de bizonyára jóval részletesebben kifejti a könyv

SW3 - Nincsenek szavak ez a film tokeletes!!!

threeman
huh ez gyors válasz volt, kösz

Mhosah Myth
143 perc

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

threeman
Kb. milyen hosszú a film?

RaveAir
A könyv tényleg nagyon élvezetes volt. A vivódások kifejezetten tetszettek, és messze jobb könyv volt, mint a Salvatore által írt II. rész.
Bár azért egy kicsit aránytalan az egész a filmhez képest... De ezt csak gondolom, mivel még nem láttam a filmet.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Bandew
Igen attól gépies, de attól még nem öreg. Mert így nincs értelme egy öregember hangját elgépiesíteni, csak ha a karakter valóban idõs.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Énis köszi!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

gazgoblin
Hmmm.
Akkor most önkiritikát gyakorolok.

Megvolt.
Köszi.
Még1x: Bocsánat

Goblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Blasta
Segítek: egyes egyedül Lucas vagy a 20th century fox vezetõsége által MONDOTT vagy leírt dokumentum.
Ha ilyen nincs senkinek a birtokában, akkor ugyanmár ne állítsa ezen a fórumon senki önbizalommal teli kurta kommentekkel, hogy "nyugodjunk meg, lesz folytatás"...

gazgoblin
Nem akarok én itten flémelni de azért érdekelne hogy milyen a megingathatatlan bizonyíték.

Bocs hogy lemaradtak a szmájlik.
Sorry

Goblin

Tatyla
a sisak miatt más a hangja...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Blasta
Neked mi bajod?

gazgoblin
Hogy "megingathatatlan bizonyíték"??????

Kedves sötét Jedi!
Ha te itt vagy akkor ki õrzi most a Halálcsillagot?

Pffff

Goblin

Bandew
Na most értem haza a moziból. (Nincs spoiler veszély)
Nekem nagyon tetszett, sztem jobb, mint az EPII.
A Vaderes üvöltés tényleg gagyi volt, de sztem csak a szinkron miatt. Nem értem miért a régi szinkront nyomták be, mikor ott még fiatal, simán gépesíthették volna az ifjú szinkronszínész hangját, de így nagyon gáz volt szvsz. Nekem nem volt bajom egyik karakterrel sem, bár én nem néztem a sorozatot. Egyetlen egy dolog nem tetszett, még pedig az, hogy számomra nem volt elég drámai. Nem tom miért, de így éreztem. Azt hittem sokkal megdöbbentõbben mutatja be a cselekményeket, de igazából lehet az a baj, hogy túl sokat vártam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Breki33
nem kell fejet hajtanod
nem érdekel ha nem hiszed hát nem hiszed :-)

amúgy mi lenne a bizonyíték

a kis Solo fény (és nem lézer) kardja vagy dzsordzsal folytatott beszélgetés kazettán? PPP
Blasta
Szvsz baromság, de ha elénk társz némi megingathatatlan bizonyítékot errõl, akkor tán fejet hajtok, de így a dolgot nem tudom másként kezelni mint: KACSA

Breki33
fogadjunk, hogy a Jedi visszatér utánni rész lesz feldolgozva és nem trilogiaként

Amúgy már vissza is igazolták a könyvet
Punkerwork
mire? valami lesz hogy mi azt meg nem lehet tudni mert x+1 verzió jött már ki, Lucas azt mondta hogy nem csinálja meg a 7-8-9. részt mert az eredeti szereplõk túl sokat öregedtek, mással meg nem csinálja meg, de azt is mondta hogy nem jön ki DVD-n az eredeti Trilogy, mégis ott figyel a polcomon 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Mhosah Myth
Én azt mondom, hogy mindenképp olvasd el ha jót akarsz magadnak 😊 mert sokkal részletesebb és mindenre választ kapsz. A szereplõk jelleme/érzése egy csomó helyzetben taglalva van több oldalon keresztül, hogy mit érez egyebek! A filmbõl is pl. Dooku és Palpatine párbeszéd is kimaradt meg még nagyon sok minden!

SPOILER
Például amikor Anakin levágja Dooku fejét elõtte ugye mondja neki az uralkodó, hogy ölje meg és akkor Dooku-nak le vannak írva a gondolatai, 1 oldalban hogy mit érez és rájön hogy õ is csak egy báb volt Palpatine kezében! Meg ilyesmi! Szóval OLVASD EL 😊)
SPOILER

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Breki33
fogadjunk?
Punkerwork
hm érdekes, bár mondott Lucas is már sokmindent.

Blasta
Lehet, hogy elolvasom majd, de nekem a SW a mozit jelentette. (nameg a PC game-eket :-DDD)
Ezért nem olvastam könyveket az univerzumból.

(talán 1-et még régen)

Mhosah Myth
Ajánlanám neked, hogy olvasd el a könyvet!!!! A negatívumaid közül mindenre van benne válasz!!! És minden szépen ki van benne tárgyalva. A könyvhöz képest a film eléggé össze lett csapva dehát aki igazán szereti az SW-t az olvasson utána <#bee1>

Breki33
nem

és a Jedi visszatér utánni történet lesz
Blasta
Decc rájt

Blasta
Megjegyzem anno tiltakoztam a Clone Wars ellen is (magamban) de annyira jól elkapták a humor-komoly egyensúlyt (plusz a csillagos ötös rajzstílust), hogy megváltozott a véleményem.

Punkerwork
"...mert mindenhol a Pénzt imádják az új Isten képmását..."

Blasta
Bizony. Itt kéne abbahagyni.
(mindazzal együtt, hogy én is sajnálom, hogy "vége")

franco
<#eljen>

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Blasta
Smith rulez arc, de akkor is. Miért nem maradhat CSAK a béna Star Trek meg a többi sci-fi sorozat formájában, miért kell az SW-t is a TV-re csinálni?
Megölik a mítoszt, bármilyen jól is sikerülnek az epizódok...

SZVSZ

franco
nos ezt tudom de elértünk arra a pontra hogy annyira jó ez a világ hogy nem bírunk betelni vele. pedig a minõség innentõl csakis romlani fogy szvsz

Blasta
Én ezeket nem olvastam. Nem tartom kizártnak, hogy jó sztorik, de maradjanak csak leírva :-)

Punkerwork
láttad mind az 5 filmet? nem árt tudni hogy Kevin Smith az egyik legnagyobb SW fan rendezõ, nem véletlenül bízik meg benne Lucas.

franco
ami a skywalker vonalon kívül ki van dolgozva, az a kotor és az azt megelõzõ 4 év. a mandalore háborúk és a nagy jedi polgárháború.
ha ezekbõl nem csinálnak filmet akkor marhák....

Punkerwork
7-8-9 simán jöhetne hiszen a 9 végével kezdenek újra szaporodni a jedik 😊

franco
jah, sorozat nembegyere
fõleg ha olyan ember rendezi aki a vígjátékok mestere.
nem mondom, anno sokat nevettem a jay és néma bobon....
/tudom hogy 1. évad még lukaszé nem kell leugatni/

Blasta
Ha nem a Skywalker vonalat viszik tovább, de maradnak a SW univerzumban, akkor (és csak akkor) én is szívesen látnék ebben az univerzumban mozifilmet, de ennek a sorozatnak vessenek mostmár véget.

franco
han simán beleillett azokba a részekbe
ez pedig baromi komor rész volt....

Blasta
50% azért, mert vagy megcsinálják, vagy nem :-))))

De én is kb 5%-nyi esélyt adok neki...

(és nagyon remélem, hogy nem fogják már a filmsorozat is picit erõs)

franco
rengeteg könyv jelent meg a lucasatrs ellenõrzése alatt a jedi visszatér utánról.

a magam részérõl szívesen vennék egy trilógiát a yavini csatát 4000 évvel megelõzõ korról.