• Mhosah Myth
    Spoiler!

Gorvik:
    Az ember (legalábbis én) azt várná (várta), hogy fondorlatosan fűzi meg Anakint leendő mentora. Ehhez képest semmi extra. Palpatine mesél, a naív Anakin hallgat, és elfogad.
    Ez után sincs semmi extra, Palpatine vall, Anakin érthetetlen módon Winduhoz szalad azért, hogy később megölje. Egyszerűen lett megoldva, semmi bonyodalom, semmi homlok csapdosás a néző részéről.

Nah erre csak annyit tudok mondani, hogy a könyvben sokkalta bonyolultabb és fondorlatosabb Anakin átállítása. Szinte minden pont úgy jön össze hogy Anakinnak úgy tűnik a jedik ellene vannak és egyebek!

Most pl. leírok egy részt ami századrésze annak ami miatt Anakin "hirtelen az egyik pillanatról a másikra áll át" pedig ez hülyeség mert az egész könyvben erről van szó, hogy Sidious állandóan bombázza!
    Nha amit akartam mondani az pedig az, hogy ugye Sidious mesél neki Pliegousról és Anakin ennek a Jedi Archívumban akar utánanézni de a titkos részre csak mesterek juthatnak be! Namármost pont kapóra jön neki Palaptine kérése hogy legyen a jedi tanácsban megbízott és így megkaphatja a mesteri rangot. Miután nem kapja meg a mesteri rangot szinte már elérhetetlenné válik számára hogy megmentse Padmét! Ezekután pedig amikor Windu meg akarja ölni az uralkodót tudja, hogy akkor soha se mentheti meg a szerelmét így hát meg kell akadályoznia a halálát éppen ezért megöli Windut! Ezzel már közel kerül a sötét oldalhoz és nincs más lehetősége mint behódolni a sötét oldalnak!
    Ez amit most leírtam csak a századrésze annak ami miatt Anakin átállt!

Szóval: Olvasd el a könyvet és mindenki olvassa el aki azon a véleményen van mint Gorvik mert a könyvben ezekre választ kap!!!