3766
-
_Vegeta_ #2285 CSocso #2267: EN igen. :)
Amugy szerintem ebbe a reszbe a Yoda "pojénkoások" nem kellettek volna. Valahogy nekem az birodalom visszavagba, sokkal komolyabbnak tunt a pojenkodasaival. :) -
#2284 Mert élő szövet a fémvázon ... ban ... benne ... oszd be, valamelyik jó :) -
susubaba #2283 sziasztok!
Honnan lehet letölteni a sw3-at?
Réka
-
#2282 vágás volt a reklámhoz.
Mind a három mondat benne volt, csak más helyeken. A feliratosban is. -
#2281 A felirat helyenként kész katasztrófa volt... Lehet, hogy aki írta, nem ismeri a Star Wars-t? Hogy gondolta, hogy: "Anakin, a testvérem vagy!", meg ilyesmi... -
#2280 egyébként rosszul emlékszem, hogy az első és második részben volt egy összeaszott uralkodó? Hova lett most? -
#2279 Ja, köcsög R2 milyen kárörvendő -
#2278 valóban :) -
#2277 Ja -
#2276 Azt hiszem, hogy arra gondolt, hogy Qui-gon volt Obi-wan mestere, és nem Yoda. -
#2275 Meg ha minden igaz, Leia azt mondta, hogy emlékszik anyucira. Biztos csak viccelt. Meg dartveder is csak viccelt, mikor lúknak azt mondta, hogy a fia, ugyanis a 3. rész végén úgy tűnik, hogy szerinte nem maradt senkije (anyuci már meghalt, asszonypajtást gyerekekkel együtt megölte)
Nameg ha valaki lávát megy gyűjteni, "alufóliába" öltözik, mert nem akar ropogósra sülni. Erre ezek két méterre ott ugrabugrálnak egy olyan lávafolyamtól, mint a Duna
Egyébként ez az 1. részes eltérés mi is volt? -
#2274 hát jó nagyot tévedsz, ha azt hiszed, hogy a windowst filmkészíts közelébe engedik:D még a scriptet is linuxon írják nehogy elvesszen menet közben:D -
MagyaR #2273 Az 5. részbe, amikor megy Luke skywalker a ba*i nagy hóban és össze vissza elesik már, akkor meg jelen obi-wan szelleme és, vmi olyasmit mond neki, hogy:
-
Menj el a Dagoba rendszerbe (vagy hova) és ott megtalálod yodát. Ő faragott belőlem jedi lovagot.
-
Ez a történetbeli hiba már az 1. rész után is megmutatkozott.
Meg ahhoz képest, ahogy itt a 3. részbe küzdött obi-wan és Anakin pff.
Ennyire leöregedtek volna már a 4. részbe4? :D -
#2272 Ja, aki meg a feliratozást csinálta, azt többet nem engedném szinkronstúdió közelébe -
#2271 Hááát... Ezzel a harmadik résszel egy igen hézagos történet lett a végeredmény. Ha még most jönne a 4-5-6 megcsinálása, akkor talán jó lenne, de így.. -
#2270 directx 9.0c -s nek látszik a film :D -
#2269 jovan' akko' csillag:) -
#2268 Azok nem bolygok hanem a Tatooine ikernapjai :) (azert van ott olyan baromi meleg ugyanis, mivel ket csillag korul kering a rendszer osszes bolygoja) -
#2267 egyre jobb velemennyel vagyok a filmrol es az egesz "szixologiarol"
nagyon zsir az egesz nagyon faszan eltalaltak az egeszet nekem nagyon nagyon nagyon bejon!!!!
utcso kepnel elerzekenyultetek-e mikor obi van oda adja a leendo anyjanak lukeot es ott allnak a kis dombon vagy min es hatterben ott van ket bolygo is????
szivem megszakadt.. UBER 10 pont!!!! VAAA -
#2266 engem kisse.. nagyon nagyon pirinyot idegesitett hogy a robotok jajogtak meg ilyenek.. -
Nyiri #2265 Jah... A duelben is Sidius elkovette azt a hibat, amit Anakin. Tul magabiztos volt. -
Unreal1942 #2264 Na megérkeztem a második körből!
Most szinkronnal láttam. Hát...jobb a feliratos változat,de ez nem lepett meg.
Visszatérve Yoda és az uralkodó duelre....a véleményem most változott kicsit, de Yoda javára. Egyértelműen jobb volt....csak a forgatókönyv illetve a történet miatt kellett megfutamodnia. -
#2263 Nézzétek- az órára nézve mostmár ma- az Exitet a Fix TV-n (aki kihagyta volna). Asszem este 10-kor lesz. Érdekes dolgok hangzanak el benne. -
Prof William #2262 Szerintem Palpi komolyan vesztésre ált. A villámozás azért volt, mert sztem amikor Palpi látta hogy megint van esélye, még szép hogy mindent beleadott...
Utánna vissza is esett totál kidögölve... Bár mintha egy kicsit túl hangsújozta vola, hogy jaj de gyenge vagyok... Most komolyan. Ti hagynátok hogy így összeégessék az arcotokat? Papli ha művesztést akart volna csináni jobban meg tudta volna komponálni. -
Prof William #2261 Ebben a részben tetszettek a poénok. Valahogy ebben jól eltalálták, a dolgot. -
Prof William #2260 Grivi valami degen lény volt. Aztán valami baleset után építették át ilyenné.
Spoiler.
A,úgy meg amikor Anakin átáll és megtudja hogy....
- Követni foglak mester. Akarom a hatalmat!
- Ezt a hatalmat eddig egyetlen lény érte el. De ha mi összefogunk...
- Mi? Akkor a semmiért csináltam ezt?
- Nem úgy, hanem...
- Anyádat cseszegesd, szilvafejű! *zumm*
Én így reagáltam volna le a dolgot. Mert az egy dolog hogy a htalomért teszemk, de hogy még az se legyen... -
Schweszty #2259 gg -
#2258 Én is irtam kritikát a filmről... Bár sajnos nem fizettek érte. :)
Aki a könyvet olvasta az tudhatná, hogy Grievious csak részben volt robot, és aki mélyebben ismeri a Star Wars-t annak talán ismerős lehet egy nagyon régi látványterv a korai Darth Vaderről. -
Nyiri #2257 Sajnos nemtom hogy megoldhato. Itt nalunk nem adjak csak szinkronosan, de rakerdezek :) -
#2256 Nem mondod? Hát ha ez igaz, akkor fuck you trailer összevágok!!! -
#2255 Oszt' nehogy a szinkronizáltra menj el. Én nem leszek olyan hülye (remélem) még1X. -
Cvd #2254 Ugyanazok a szavak elhangzanak a filmben, de nem egyben egyszerre. Csak a trailerhez vágták össze azokat egy mondatba. -
Nyiri #2253 Báááz. Megneztem ujra a trailerek es megint meg akarom nezni a filmet. Eddig is akartam, de most mar nagyon :) -
#2252 OOOOOOOOOOOOokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkéééééééééééééééééééé, elolvasom.
Terveztem is, de gondoltam most kivételesen a film ugyanolyan jó lesz, mint a könyv. Joggal.
De nem így lett.
-
#2251 Spoiler!
Gorvik:Az ember (legalábbis én) azt várná (várta), hogy fondorlatosan fűzi meg Anakint leendő mentora. Ehhez képest semmi extra. Palpatine mesél, a naív Anakin hallgat, és elfogad.
Ez után sincs semmi extra, Palpatine vall, Anakin érthetetlen módon Winduhoz szalad azért, hogy később megölje. Egyszerűen lett megoldva, semmi bonyodalom, semmi homlok csapdosás a néző részéről.
Nah erre csak annyit tudok mondani, hogy a könyvben sokkalta bonyolultabb és fondorlatosabb Anakin átállítása. Szinte minden pont úgy jön össze hogy Anakinnak úgy tűnik a jedik ellene vannak és egyebek!
Most pl. leírok egy részt ami századrésze annak ami miatt Anakin "hirtelen az egyik pillanatról a másikra áll át" pedig ez hülyeség mert az egész könyvben erről van szó, hogy Sidious állandóan bombázza!
Nha amit akartam mondani az pedig az, hogy ugye Sidious mesél neki Pliegousról és Anakin ennek a Jedi Archívumban akar utánanézni de a titkos részre csak mesterek juthatnak be! Namármost pont kapóra jön neki Palaptine kérése hogy legyen a jedi tanácsban megbízott és így megkaphatja a mesteri rangot. Miután nem kapja meg a mesteri rangot szinte már elérhetetlenné válik számára hogy megmentse Padmét! Ezekután pedig amikor Windu meg akarja ölni az uralkodót tudja, hogy akkor soha se mentheti meg a szerelmét így hát meg kell akadályoznia a halálát éppen ezért megöli Windut! Ezzel már közel kerül a sötét oldalhoz és nincs más lehetősége mint behódolni a sötét oldalnak!
Ez amit most leírtam csak a századrésze annak ami miatt Anakin átállt!
Szóval: Olvasd el a könyvet és mindenki olvassa el aki azon a véleményen van mint Gorvik mert a könyvben ezekre választ kap!!!
-
#2250 Most jut eszembe. Hallotta valaki a szinkronosnál a "Vader Nagyúr igen mester kelj fel" részt? Nem emlékszem rá, hogy lett volna ilyen. -
#2249 box office hír:
50 000 000 milkával nyitott az usában az első napon ,ami 6 millióval meghaladja az eddig rekordot. link itt
jól halad az all time 1st felé! -
Unreal1942 #2248 Na megyek megnézem ma megint :) 23h tól -
Nyiri #2247 Nem mondom engem is zavart Jar-Jar csak nem ertem hogy a uj resz fikazok miert hozzak fel ezt, mikor a 4-5-6 ban is volt ilyen.
Amugy azt kell mondjam, hogy a filmben van jopar jelenet ahol a robotok meglepoen es szamomra pozitival reagalnak es viselkednek. Mintha szemelyiseguk lenne.
!SPOIlER!
Pl. a ket harci robot beszelgetese, mielott r2d2 kinyirja oket. Vagy mikor a katonai robot odad valamit tabornoknak es az szo szerint kitepi a kezebol a robot pedig halkan annyit mond: Szivesen. Nah ez bejott nalam :)
Jah es mikor r2-t felrugjak az kesz poen. Oke hogy sotet film es szomoru de ezek meg az elej voltak es total illet a filmbe.
-
#2246 Én egyet nem értettem a 2 részben.... Jar-Jar köztudottan idióta... hogyan engedhették felszólalni a szenátusban???????????