Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Ezt elismerem, de nekem akkor is bejött.
Mellesleg ugyan ez volt az EP:II végén mikor Yoda elõrántotta a fénykardját. Mindenki a hasát fogta, pedig komoly rész volt...
(jut eszembe, a feliratban egyszer lézerkardnak fordították...)

Szintén egy komoly részt feloldó komikum volt ez, és ilyenekkel tele volt az eredeti trillógia is (pl. Han beszólásai)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Punkerwork
5%-ot akartál mondani? a 3. fõ szereplõ túl öreg már ahoz hogy megcsinálják velük, mert egyértelmû hogy akkor megint 3 filmet csinálna.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Blasta
A sorozatokról tudok én is, azt viszont erõsen kétlem, hogy bármi TUTI infód lenne arról, hogy folytatják a Jedi visszatér után a sztorit.
Nincs kizárva, de 50%-nál több esély nincs rá.

franco
SPOILERSPOILERSPOILER

nem elsõsorban a nézõ kritikája ez amúgy, hanem lukaszé. ennek a poénnak itt szvsz nem lett volna helye.

SPOLIERSPOILERSPOILER

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Blasta
"ez a máris circa 30 év..."

Tisztában vagyok vele, az elsõ epizód akkor készült mikor születtem...

Blasta
SPOILER SPOILER SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"számomra túl hirtelen volt anakin átállása. szinte egyik pillanatról a másikra. elõbb felkiáltott "úristen mit tettem"/windu kerjának levágása/, majd 5 perc mulva indult gyilkolni..."

ezzel egyet értek, összecsapott, megalapozatlan volt ez a rész.

Blasta
"akik pedig felnevettek a red guard részen......nos, inkább csendben maradok. sajnos a teremben is sokan voltak"

sorry ami poénos, az poénos és ez az volt. Helyzetkomikum, ami nem véletlen volt.

Nevetni azért még szabad a moziban is!!!

franco
circa németben körülbelül
a 28 elfogadható😄

Punkerwork
1977-2005 (és ez csak a megjelenések közti idõ😊

franco
ez a máris circa 30 év...

franco
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILER

számomra túl hirtelen volt anakin átállása. szinte egyik pillanatról a másikra. elõbb felkiáltott "úristen mit tettem"/windu kerjának levágása/, majd 5 perc mulva indult gyilkolni...
grevious egy robot, komolyabb szaerepet nem is érdemel. bábu volt sidious kezében,
a jedik lemészárlás TÚL /ahogy Te fogalmaztál/ komoly volt. NAGYON nem tetszett.
akik pedig felnevettek a red guard részen......nos, inkább csendben maradok. sajnos a teremben is sokan voltak

SPOILERSPOILERSPOILERSPOILER

Breki33
nem zárult le...

elárulom lesz folytatás
Blasta
Na, visszatértem! :-)
Mármint a moziból.

A következõ sorok erõteljes SPOILER veszélyt jelentenek azokra akik még a bemutató elõtt állnak, így kérem óvatosan olvassatok!!!!!
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Röviden: Nagyon jó film, de nekem az EP:II jobban tetszett.

Sorolom a negatívumokat elsõ sorban, elõre bocsátom, hogy ez kizárólag az én saját kis véleményem:

-A legfõbb gondom a sztorival Anakin átállása a sötét oldalra. Nem érzem jogosnak, ennél sokkal komolyabb érvet vártam, ami miatt a régen kedves, jólelkû kissrác enged a csábításnak és Sidius-t MESTERÉNEK elfogadja, meghajol elõtte majd kiírtja a Jediket.
Amire számítottam: pl. Palpatine természetesen megkísétri Anakint, de Õ nem enged, majd ezután elhiteti Anakinnal, hogy a Jedik felelõsek Padme haláláért (és így azt sem tudja, hogy a gyermeki megszülettek). Természetesen ezt sokféleképpen lehetett volna Anakinnak beadni, de véleményem szerint szeretett felesége halálát elkerülendõ Sith hatalom megszerzése nem volt elég ahhoz, hogy a Jedi tanács ellen forduljon, mitöbb GYEREKEKET GYILKOLJON!!!!!! Ez nekem megalapozatlannak tûnt, ennyi.
-Grievus tábornokot sokkal erõsebbnek, komolyabb ellenfélnek gondoltam, a Clone Wars rajfilmeket látva. Hisz ott Jediket mészárolt le a robot, itt meg gyáván megfutamodik majd Obi Wan szépen megfosztva õt karjaitól egy pisztollyal elintézi. Nem tetszett, többet vártam a karakterétõl.
-Sidius és Mace Windu párbaja számomra nevettségesnek, hiteltelennek tûnt. Itt látszott igazán, hogy egyikük sem képes komolyabban forgatni egy kardot, pláne McDiarmid öreg korát lehetett felfedezni mozdulataiban. Inkább animálták volna le mint Yoda-t. Windu mester pedig (ismét a Clone Wars filmekre utalok) sokkal komolyabb ellenfél volt, mint azt Sidius ellen megmutatta. Ez a rész össze lett csapva.
-Nem látom a filmben az idõvonalat. Fogalmam nincs, hogy mennyi idõ alatt játszódott le a cselekmény, de az biztos, hogy a film elején Padme boldogan közli Anakinnal, hogy várandós (talán normál hassal is láttam flangálni a ruháiban) majd a film végén megszületnek az ikrek. VIszont az idõ nagy múlását semmi nem jelzi, olyan érzésem van, mintha a cselekmény kb. 1 nap alatt játszódott volna le.
-A végén mikor Vader megtudja az uralkodótól, hogy saját maga felelõs felesége haláláért, az a "széttárom a karom és üvöltöm a maszkból felfelé nézve, hogy NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM" a Z kategóriás akciófilmeket juttatta eszembe. Gagyi volt.

Azt hiszem ezek voltak a negatív részek, melyek kétségeket hagytak bennem és csökkentették az élvezetet. Fõleg Anakin átforulása a sötét oldalra idegesített.

Most pedig a pozitívumok, ebbõl sokkal több van szerencsére:

-Pergõs kezdés, poénos, irónikus humorral, jó akciórészekkel
-Ezután a film lelassult, de nem volt unalmas egy percre sem
-A fõszereplõk (Christensen, McGregor, McDiarmid, Portman) mind jobb teljesítményt nyújtanak mint eddig, egy pillanatra sem éreztem elnagyoltnak a játékukat. McGregor végre igazi Obi Wan-ként úszkál a szerepében, Alec Guinnes méltó utódjaként megtestesítve a Jedi lovagot.
-Látványorgia a kasshyyk-on, és egyéb bolygókon, bár az Ep:II-ben én nagyobbra tátottam a szám
-Apróbb poénok, mégis mellõzve lett C-3PO és fõleg a számomra legidegesítõbb Jar Jar karaktere. A poénos részeket megoldotta R2 illetve a fõszereplõk beszólásai. A legkomolyabb rész -egyetlen egyszer nevettem fel hangosan- mikor Yoda besétál Sidius-hoz és a Red Guard ajtónállók úgy esnek össze Yoda legyintésétõl mintha betont vágnának hozzájuk. Perfekt volt. :-)
-A jedik lemészárlásával megkezdõdött a film igazi sötét, komoly, kegyetlen része. Nagyon kemény és erõteljes részek voltak, tetszett.
-Majd a végkifejlett, Obi Wan és Anakin párharca volt az a rész mikor egyértelmûen éreztem: ez a fénykardpárbaj az IGAZI PÁRBAJ a két ellenség között. Remekül volt koreografálva, látszott, hogy mester és tanítványa harcolnak, egy azon stílusban. Ez a fight kellemesen hosszú, látványos, és trükkös volt. Nagyon tetszett.
-Yoda és Sidius harca is jó volt, de nem ennyire.
-Mikor Anakin egyszercsak a távolból torkon ragadta Padmét (ezzel okozva, illetve siettetve halálát amit pont igyekezett elkerülni) AZ NAGYON KOMOLY VOLT.
-Szintén tetszett mikor Anakinra végleg rákerül a maszk és azt FPS módban láthattuk. :-)))

Összességében: remek film, elvarrta a szálakat, megmutatott mindent de közelrõl SEM TÖKÉLETES ALKOTÁS, legalábbis számomra. Egy picivel többet vártam, de mindenképp az egyik legjobb epizód (még mind a 6 részt tekintve is, de nem a legjobb).

Ennyi volt, még biztos eszembe fog jutni pozitívum és negatívum, de ezek már nem olyan lényegesek...

Viszont a moziból kijövet furcsa üresség tátongott bennem:
Ennyi volt? Vége? Lezárult egy korszak? Máris? Dekár...

most télleg hogy vagy ien farok ? 😮

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Breki33
nem mindenkinek

de lehet
Punkerwork
1 db-ot is lehet rendelni? mert akkor 1-2 régi könyv kell😊

Breki33
könyvtárellátó

tõlük rendeltem a múltkor 30.000-ért
Punkerwork
és ez mi is? mert még nem láttam olyan céget ami ingyen olcsóbban kivinné.

Breki33
oppá

klikk

És ez ingyen jön és kedvezményesen P
Punkerwork
futárköltség ulóljára 899 forint volt.

Breki33
STAR WARS - A SITH-EK BOSSZÚJA /U/

Bolti ár: 1998 Ft
Fókusz Online ár: 1899 Ft
Breki33
A forgatás legelsõ köre 55 napig tartott, ami átlagosnak tekinthetõ, már ami egy Star Wars-filmet illet. Az Ausztráliában és az Egyesült Királyságban folyó hangmunkálatokon kívül a mûvet Kínában, Thaiföldön, Svájcban és Tunéziában forgatták, hogy minél változatosabb tájak jelenítsék meg a filmben felvonultatott sokféle bolygót. A stáb egy része már 2002-ben Olaszországba utazott, hogy életüket kockáztatva bámulatba ejtõ felvételeket készítsenek Szicíliában az Etna tûzhányó kitörésérõl.

Az elsõ felvételek csak a kezdetét jelentették A sith-ek bosszúja hosszú gyártási folyamatának. Lucas sajátos stílusára jellemzõ, hogy a forgatókönyvet csupán tervezetként használja a képzeletében megalkotott film felépítéséhez. „A forgatókönyv, ami alapján elkezdtünk forgatni, sokban különbözik a filmtõl, amit a nézõk a mozikban láthatnak” - magyarázza a rendezõ. - Amikor megnézem felvétel után a jeleneteket, azok gyakran új ötleteket adnak a történet bonyolításához, így a vágás és az újabb felvételek folyamán kedvemre alakíthatom az anyagot. A filmkészítésben ezt élvezem leginkább: egyszerû vágással és az utómunkálatok sorával kezdõdik a folyamat, aztán mindent a végletekig variálok.”

Ben Burtt vágó meg van gyõzõdve arról, hogy Lucas filmkészítõ stílusa kiválóan illik a filmekhez. „A Star Wars-mozik egyáltalán nem tükrözik a kortárs stílustechnikákat - mondja Burtt. - Jobban hasonlítanak az 1930-as, 40-es évek filmjeihez. George ízekre szedi a filmet, majd újra összerakja a darabokat, és megnézi, mit sikerült összeraknia. Ez olyan, mintha egy animációs filmet készítenénk, mert a folyamat annyira képlékeny.”
A 2004 közepén zajló utómunkálatok közepette a film az angliai Shepperton Stúdióban egy 11 napig tartó kiegészítõ forgatáson formálódott tovább. 2005 januárjában került sor az utolsó felvételekre az angliai Elstree Stúdióban

Punkerwork
a film elsõsorban az amcsiknak készült akik tuti nem olvassák el a könyvet 😊

Mhosah Myth
Aki egyetért ezzel a cikkel annak ajánlanám a könyvet amely sokkal behatóbban és részletesebben tanulmányozza mind a szereplõket mind pedig a történetet és ezzel sokkal jobb élményt nyújt történetbelileg és érzelmileg mint a film! Szerintem a film inkább az effektekre és a pergésre ment de attól függetlenül én még most is azt mondom, hogy iszonyatosan jó de a könyvtõl elmarad! Valószínûleg a majd nemsokára kiadásra kerülõ dvd-n sok extra lesz mert a könyvet a forgatókönyv alapján írták és sztem elég sok minden kimaradt a filmbõl! <#idiota>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Breki33
Lucas és a Sötét oldala

A(z) Star Wars III. rész - A sith-ek bosszúja c. film kritikája

Bizonyára nincs olvasó, aki elõtt a Star Wars (magyar keresztségben Csillagok háborúja) cím ne mondana semmit. A Birodalom sötét erõi ellen harcoló lázadók, élükön az utolsó Jedi lovaggal, Luke Skywalker-rel minden sci-fi rajongó emlékezetébe mélyen beivódott. A kezdetben bukásra ítélt történet elõtt nem volt megállás: az 1977-es Új reménységet további két epizód követte; szerzõje és egyben rendezõje, George Lucas mai napig az egyik legismertebb figura Hollywoodban. Neki köszönhetjük többek közt az Industrial Light and Magic effektcéget és Indiana Jones alakját. A korábban szakmai körökben vizsgafilmjével (THX 1138) sikert arató Lucas talán maga sem hitte volna annak idején, hogy mitológiai elemeket halmozó, a Jó és a Rossz örök küzdelmét feldolgozó és egyéni környezetbe helyezõ trilógiája ilyen hatalmas sikert és rajongást gyûjt be világszerte. 1997-ben mutatta be a hármas, elsõ fejezetének digitálisan felújított és kibõvített változatát, mellyel párhuzamosan bejelentette: további három, a trilógia elõzményeire koncentráló filmet készít elõ. Felújítási mániája korábban kezdõdött: vizsgafilmjét elõször 1971-ben bõvítette egész estés játékfilmmé, majd 2004-ben - meglovagolva a Star Wars sikerét - annak felturbozótt változatát is saját cégére, az ILM-re bízta. Legutóbb ugyan azt nyilatkozta a Star Warsból több rész már nem készül, mégis nehezen hisszük, hogy valaha képes lesz leállni (legfrissebb értesüléseink szerint tv-sorozat van tervben A Jedi visszatér utáni idõszakról). A speciális változat után tavaly a DVD kiadás kapcsán - ígéretét megszegve - újra hozzányúlt a régi mozikhoz, majd Darth Vader arcát Hayden Christensenére cserélve kijelentette, hogy mától ezt tartja az elsõ, hivatalos Star Wars trilógiának. Nem így rajongók millió, akik kétkedve figyelik a "mester" lépéseit, s egyre biztosabbak abban, hogy az öregedõ szakállas urat bizony elcsábította a Sötét oldal makulátlan ereje: a jó öreg pénz.

1999-ben hatalmas várakozásokkal övezve került a filmszínházakba a második trilógia elsõ darabja. A közel 430 millió dollárt hozó alkotás beváltotta a hozzá fûzött reményeket - már ami Lucast illeti. A langyos kritikai visszhang csak alátámasztotta a kétkedõket, akik szerint az új film inkább a vizuális megjelenítésre koncentrált, mint sem a cselekményre. A kissé mesefilmre sikeredett Baljós árnyak tele volt antipatikus, de mégis humorosnak szánt karakterekkel (Jar-Jar Binks) és indirekt módon visszahozott szereplõkkel (C3PO, R2D2), akik bizonyítottan garantálták a tizenéves vagy annál fiatalabb korosztály közötti sikert, egyszerre kedvezve a SW-galaxis hûséges rajongóinak. A második felvonásban (A klónok támadása) már érezni a kreatívitást, de azon kívül, hogy láthattuk Yoda mestert pattogva harcolni és, hogy - egy pillanatra ugyan, de - felvillant a sötét oldal csábítása, bizony továbbra sem tapasztalhattuk a történet aprólékos kidolgozottságát.

Sajnos a befejezõ rész is hasonlóképpen végezte. Errõl persze nem az a rengeteg ember tehet, aki áldozatos munkájával próbálta benépesíteni a digitális Köztársaság (illetve a Galaktikus Birodalom) minden zegét-zúgát, hanem maga Lucas, aki az alapsztori (Anakinbõl Darth Vader) mellett képtelen volt csavart vinni a történetbe, ezért - és mert lévén, hogy prequel-rõl beszélünk - teljességgel kiszámítható. Ha visszanézzük az utóbbi három epizódot, képtelenek vagyunk elhinni, hogy sehova sem lehetett beszúrni egy "én vagyok az apád, Luke"-szintû csavart! A sztori mindhárom részben lineárisan pereg, jól megszokott medrében, elõre meghatározott "fõellenség" és "legyõzõje" szisztémában, ám sehol egy érdekes karakter - adrenalinszintünket csupán a régi jó ismerõsök viszontlátása emeli magasba. Emellett némileg jellemzõ a kissé bugyuta párbeszédek, bölcsességek felbukkanása is, például Anakin szájából a következõ: "Ha nem vagy velem, akkor ellenem vagy". Hoppá.

George mostanság bulvárlapok tucatjainak nyilatkozza, mennyit szenvedett a harmadik rész forgatókönyvének megírásával, ami nem csoda, hiszen utoljára 1994-ben írt eredeti szkriptet Radioland Murders címen és az abból készült film finoman szólva is gyengére sikeredett. Az azóta eltelt évek a Star Wars és Indiana Jones-filmek után learatnivaló babérok betermelésérõl szóltak. 1998-ban bevállalta az új trilógia teljes rendezõi munkálatait, miközben az eredeti filmek közül is azok arattak nagyobb kritikai tetszést, melyeknek irányítását kiadta kezei közül. De hát ilyen ez a Lucas, a rajongóknak akart kedvezni és nem a kritikusoknak. Csak arra nem gondolt, hogy egy mozi habár lehet filmtörténelmi jelentõségû, az nem feltétlen jelenti azt, hogy egyben remekmû is...

A sith-ek bosszúja cím elgondolkodtató. A már ismert hatalomátvételen kívül ugyanis nem történik semmiféle bosszú a közel 140 perc alatt. Persze megjelenik néhány utalás, mely szerint a Galaxis egészét régen a Sith-ek uralták, de errõl talán ildomosabb lenne meginterjúvolnom egy Star Wars régészprofesszort. A történet túlságosan rövid ahhoz, hogy több, mint két órát pazaroljunk rá, és éppen itt üt vissza az az ötlettelenség, amelyrõl az elõbb értekeztem. Habár nem ásítozzuk végig a filmet, de a moziból kifelémenet nem fogjuk érezni azt a jól megismert bizsergést, mindössze néhány lélekemelõ jelenet alatt, amelyek amúgy is a régi trilógiához köthetõk.

Vázolva a történetet: ......

A sith-ek bosszúja bõvelkedik az újabb múltidézõ karakterekben (Chewbacca, Birodalmi osztagosok kezdeti páncélja), de kétség kívül az új trilógia legmeghatározóbb és legjobban sikerült darabja. A szórakoztatónak vagy kisebb paródiának szánt jelenetek a helyükön vannak, a drámai jelenetek lenyûgözõek és a látvány is pazar, annak ellenére, hogy erõltetettnek tartom Lucas, a digitális technikához történõ görcsös ragaszkodását (ha kellõképpen figyelünk a díszletekre, bizony csak elvétve fogunk "hús-vér" kartonlapokat találni).

A külföldi kritikák kiemelik Hayden Christensen erõteljes alakítását, ezért képtelen vagyok tovasiklani mellette. Valóban. Sokkal szenvedélyesebben és érzékelhetõen nagyobb átéléssel hozza a figurát, mint két éve, ezzel bizonyítva, hogy megállta helyét a Galaxis legrettegetebb urának tartott Vader figurájának megtestesítésekor. Hayden mellett Natalie Portman (Amidala hercegnõ) és Ewan McGregor jutnak több szerephez, a maradék színészcsapat csupán kellékei a mûnek, melyben mindenki kellõképpen hiteles. Bár egyes karakterek idõ elõtti likvidálásával nem vagyok kibékülve, hiszen azok személyiségébõl eddig nem láthattunk sokat, ezért bíztam benne, hogy na végre most kiderül aminek ki kell derülnie. De hát egy ilyen, többszereplõs eposz mellett ennyi ábrázolás teljességgel érthetõ, csak akkor minek annyi megasztár és legenda, ha nem használjuk ki adottságaikat? Ja persze: nézõcsalogatásnak.

A zeneszerzõ John Williams (E.T., Cápa) már elmúlt 73 éves, ám továbbra sem lehet benne csalódni! A sith-ek zenei anyagában ezúttal is az erõteljes vokális betétek kapnak helyet, melyek a kiemelt jelenetek drámaiságához tökéletesen passzolnak; csak a nyitóstrófa után lezajló harc alatt vettem észre, hogy ide igazából valami más jellegû motívum illett volna.

Tehát összegezve eltelt 6 év és George Lucasnak úgy tûnik benõtt a feje lágya, mert végre egy élvezhetõ prequel epizódot hozott össze. S habár a direktort közel sem tartom zseniális író-rendezõnek, azért az új Star Wars-trilógia, kiegészülve záró fejezetével mindenképp filmtörténeti mérföldkõ és össze sem hasonlítható azzal a zioni majomkodással, amit a Wachowsky-testvérek mûveltek a saját maguk által teremtett legendával. Ennek ellenére viszont - ahogy már korábban is hangsúlyoztam - A sith-ek bosszúja nem egy remekmû. Csak varáció a világ egyik leghosszabb meséjének majdnem középsõ fejezetére.

Punkerwork
szerintem az EP II-õt drágábban vettem anno.

Punkerwork
1998 HUF volt.

Breki33
magyarul mennyi?
Punkerwork
más SW könyvet én se 😊

RaveAir
Nagyon ritkán veszek könyvet. A Sith-ek bosszúja elõtt A klónok támadását vettem meg, és közte semmit...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Punkerwork
hát amennyibe a könyvek is kerülnek 😞
de ez nem baj a sok kis warez pöcs úgyse olvas pláne nem angolul.

Sephi
Ez man bookwarez!!111

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Punkerwork
szal EP III könyv kell, hogyne lenne most jelent meg nem rég.

RaveAir
A könyv már több 2 hete megjelent... elektronikus formában is elérhetõ, angolul.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Breki33
Ami errõl a részrõl szól

régen sok ilyet olvastam, még Leila kalandjait is, de ezt szívesen elolvasnám.
Punkerwork
melyik? 😊

Breki33
a könv akkor most nem kapható?
RaveAir
A könyv az tényleg ütös. Amúgy az jutott róla eszembe, amit a Gyûrûk ura forgatókönyvrõl mondtak az extráiba. "Itt most valami harc lesz." Szóval a csatajelenetek nem igazán voltak ábrázolva, és azok sem, amikor valami egyéb akció volt. Viszont szerintem Anakin vívódása és a jellemek egész pofásra sikerültek. Kiváncsi vagyok, hogy mi jön ki belõle majd a filmen... ugyanis még nem láttam.

Mhosah Myth
Viszont a könyvhöz képest nagyon sok poén Anakin és Obi-van között kimaradt <#rinya> amik szerintem iszonyat jók voltak! Meg nem jöttek le annyira az érzelmek de ettõl eltekintve Istencsászár volt a film <#worship>. Szombaton megyek pestre megnézni a westendbe meg vasárnap is megnézem itt Egerben 😊)
Mindenesetre szerintem a szinkron nem volt olyan jó. Eredetibe sokkal jobb Palpatine meg Obi hangja. Anakinnak meg túl fiatal hangot adtak. Miért nem lehetett az Episode II-es hagnokat adni a filmhez?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Sephi
Ez kesz 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Igen! Egy fa mogott all a Washyyyk-on (vagy mijaneve)

Mhosah Myth
Huhhh! Éjszaka 4re értem haza a filmrõl Miskolcról! Ahhhhh nagyon nagyon kész 😊 Felakartam jönni a fórumra de szokás szerint ilyenkor mindig besz@rik a netem! Mondjuk a könyvhöz képesti várakozásaimat nem múlta felül de ígyis iszonyat ütõs volt és nagyon tetszett de aki teheti olvassa el a könyvet mert sokkal jobb 😊)

AnuluWork
RaveAir
SPOILER(?)

Tényleg feltûnik Lucas bácsi a filmben?

Sephi
ARRRRGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SPILER VAZE!!!!

Davidus
az milyen durva volt mikor elvágták jarjar torkát!<#wow3>

V9ykn8_TZL0

hehe, amikor en adtam tippet, akkor nagyon forro volt az anyag. most mar erosen kihult.

Punkerwork
nem <#banplz>

Sephi
Amikor ilyeneket irsz akkor irjal a vegere egy HUA' mert attol az sokkalta felelmetesebb leszen! HUA'!

Erzed?

Punkerwork
mégis itt kérdezõsködik a sok pancser, és mivel ez nem warez fórum én kitakarítom, aztán megunom és kivágom az összeset.