• _Vegeta_
    Idézet:
    Nos. Jon az ep3 beszamolom. (nincs szpojler es aki ne akarja ne olvassa. irhatnekom van. :D)
    Remenykedve erkeztem a moziba, vegre egy film amit erdemes is megnezni. Utallom a reklamokat, es mintha ezt tudta volna a mozigepesz bacsika, mert nemsokat jaccott be, de egy bizonyot 15mp-es szovegecske nagyon idegesitett. (tudjatok a filmlopasos Basszameg mar moziba is ezt kell nyomatni) (Utoljara a sw:ep2-t neztem meg 3-4x moziba szal nemtom mostansag hogy mennek a dolgok de idegesit, brr.)
    Na szoval a film: Tokeletes mozi, Lucas mesterunk erti a dolgat, es jo szakembereket vont maga kore, mert ez a film minden volt csak unalmas nem. (Meg a wc-be menest is visszatartottam, nehogy lemulasszak vmit.) Nehanyan mar mondtak nekem h ez a film a legjobb az uj reszek kozul, de sajnos nekem mas velemenyem van. Rengeteg apro "hibakat" vettem eszre, de ez biztos csak szerintem hiba. Reszleteket nem mondok mert az mar spoiler lenne. Minden jo ha a vege jo, hat itt nem es ez itt pozitivum. :) A latvanyrol es a zajokrol nem is beszelnek, mert ebben Lucasek a mesterek.. egyszeruen szuper volt. Szerintem erdemes megnezni nem is egyszer, mert nem all le a sztory megy megy es az ember egyszer csak azon kapja magat h vege. :)
    Nos en jovoheten is megyek ez mar biztos aztan meg lehet megnezem, ugyhogy aki meg nem tette itt az ido.
    Es most megyek letoltom vhonnan. :D
    Kalozkodas... pfőj

Az elobbi szosszenetem a star wars topikba, csak a franc se tudta h van kulon ep3topik. Sorry.. :)