M*str*l Szamtech szakuzlet
  • TheZsenyka
    #438
    A cég egyik winyóját vittük vissza a Váci úti Mistralba. A Nyugati Pályaudvaron beálltunk a szervízbe vezető sor végére és "türelmesen" vártunk. Sorra kerülve a szervizes arc átvette a winyát, felcsattintotta egy tesztgépre és közölte hogy mindjárt eltünteti a bad sector-okat a cuccról, csekély fél óra a zero fill. Közöltük vele hogy hasztalan, hiszen mi is ezzel foglalkozunk, leszart minket. Ezt mondjuk még elfogadom, mert meg van mondva: ELLENŐRIZD GECÓ! Lement a zero fill, a cucc továbbra is bad sectoros. "-Nem ejtettétek le?" Dehogynem bazdmeg. Szóval közöltük hogy nem. Erre a csávó elkezdi ütögetni a winyót az asztal sarkához, mondván ez módszer már többször bejött... ekkor tudattuk vele hogy nem formálunk további igényt a cumóra, virítson egy újat. KEREK 1 ÓRÁBA TELT mire kihozták a másikat.

    Volt más esetünk is (SCSI CD-ROM) de már kedvem sincs elmesélni. Azért az alap poént elmondom: csávó nézi az egy napja vásárolt Plextort és ilyet szól: "-Ezt nem lehet feldugni az IDE kábelre..."

    Na hát ilyen szakemberek (is) dolgoznak a Mistralnal... Nem kételkedem abban, hogy profik is előfordulnak, de szerintem videora kéne rögzíteni mindent ami ott folyik, és megmutatni egy szakmai bizottságnak...