Grafikák, 2D, 3D made by us
-
www.inertia.hu
ott van egy top rated kép, ami a háttér. subway in prague 2001 november. nos vettem alapul ezt a képet és duplicáltam (layer menü duplicate layer) kivágtam belőle azt a részt úgy, hogy a poligonal lasso tool-t használtam. itt például ha lenyomod a shift gombot miközben húzod az egeret (klikk egy helyre és onnantól húzhatod az egyenes vonalat kijelölésnek) akkor vizszintesen/föggőlegesen illetve 45 fokban húzhacc kijelölő vonalat. szépen kijelöltem a formát,(de még mindig a háttér layeren dolgozva) szinte csak találomra, majd ctrl+c ctrl+v-vel újra bevágtam. ennyi. aztán pedig a backgroundot duplicáltam, majd a felső background képet color burn blending-re állítottam, szórakoztam az image-adjust-levels menüben a szinekkel (rgb-ből ki tudod választani, hogy a red green blue szinekközül melyik értéket állítgatod).
a kis figurákat pedig a toolbaron lévő rajzolás cuccal követtem el (a "t" betű alatt van), lehet ott vonalat, kört, négyzetet, satöbbit rajzolni, pixelvastagság, illetve egyéb okosság megrajzolásával. kicsiben rajzolgattam mindenféle nonfigurativ cuccokat. kb ennyi.