Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• SaWo
    TheGoro: Relax, mert szétzúzod a fejed! A Shader-re majd nyilatkoznak a srácok, mert vanank itt profi shadercsináló emberek ... Én csak annyit mondok, hogy vizsgáld meg a zselé tulajdoságait! Nézd emg, hogy hol csillan be? Bizonyos anyagok akkor sillannak, amikor merőlegesen esik rájuk afény, bizonyos anyagok pedig pont akkor nyelik el. Nézd meg, a zselém milyen, és ennek függvényébben berakhatsz pl egy gradient mapot a tükröződés csatornába. a buborékokat megcsinálhatod Supersprey-vel, ami gömböket bocsát ki. a Gömböknek azonos színű Difuse-tadj, mint a zselének, és úgy csináld, hogy az opacity-jére itt is adj egy gradienst, ugyanis egy ilyen buborék szemből átlátszó, az oldalánál viszont már nem annyiara. Még anyi, hogy szerintem egy zselé nem attó l lesz zselé, emrt az anyaga olyan, szerintem egy igazi zselét isnehéz megkülönböztetni flényképen egy üveg-től, max az alakja árulja el, meg az, hoghy torták teteén nem szoktak üvegtáblák lenni :)) A Zselének a jellegzetes mozgását inkább az a tipikus rezgése adja, azt meg Reactorban tökéletesen utánnoz6od.

Remélem segítettem valamicskét, a többiek hátha okosabbak.