"Aki másnak felbontás...!"
-
Elkezdtem, és nekem nem jött be. Ennyi. Ízlések és pofonok. Kb. úgy van ez, mint van (most már) egy srác, akit ismerek, és esküszik a Paint Shop pro-ra. Hogy az mennyire állat. Biztos az. Tegnap este kipróbáltam, elég hosszasan ismerkedtem vele. És tényleg van benn pár dolog, ami állat. De én akkor is maradok a Photoshopnál.
Nevezzetek hülye begyöpösödött embernek, de én maradok a MAX mellett.
Úgy, hogy kipróbáltam a Mayát, és NEM SZÓLOM LE! Mert tudom, hogy jó, meg azt is tudom, hogy sok erőssége van. De csak a vérstabil NURBS miatt nem hagyom ott a MAX-ot. Poly pedig szerintem MAX-ban is van olyan jó. (Most már... főleg mesh tools legújabb verziójával, mert az még gyors is... jééé)
Most is fenn van a gépemen a Maya. sőt Rhino, LW, és ha minden igaz ZBrush is nemsokára. (hozzák már... ) Bár utóbbit igazából kifejezetten használni is fogom, textúrázásra, az adaptív UV-je eszementül bejövős...
Ja, amúgy érdekes dolgokat lehet bhallani a MAX 6 utáni generációról. Persze ezek mind 10-ed kézből infók, de ha csak a fele is igaz, akkor végre a discreet felveszi azt a bizonyos kesztyűt. Csak úgy legyen ám! :)) Habár, nekem elég lenne a teljesen új NURBS implementáció, amit állítólag most komolyan is gondolnak. Hát, ha az bejön, én már akkor boldog leszek...
Ja, akit érdekel, a Mental Ray integráció MAX-6 ban elég kiforrott, lassan úgy működik majd, mint egy fR, észre sem lehet venni, hogy van... :))