Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• fle go
    Huhh...na most fura dolgokat tapasztaltam legalabb is ami engem illet de megosztom veletek.Csinaltam egy beallitast:
    Brazil glass, Absorption engedelyezve (nagyon halvany kek szin)1 db brazil light aminek a multiplier 1, Image Sampling controll: 0/2, view rate csak 15 ( erre majd meg visszaterek, hogy miert), direct illumination (sky light, feher), Indirect illumination engedelyezve, sky light nem)a GI -3/0, es a background enviromentbe van HDRI.Ja es 200000 photon van megadva a max search radius mindig 25.
    Szoval azt tapasztaltam hogy ha a minden beallitas marad csak a photon in estamite szamat minel kisebbre veszem annal nagyobb korben es asszem elessegben jelenik meg a caustics, ime a kepek is. 3-4 perces render.

Ami azt illeti nekem meg az is erdekes hogy ha sima planera rakom a targyakat akkor csak nagyon ritkan 100 bol 3 szor ad causticsot( nem tom miert) ha viszont a CSG servernel engedelyezem a ground planet minden gond nelkul mukodik. Ezt nem ertem hogy lehet. Ami meg a view ratet illeti azt vettem eszre ha elinditom maxot es renderelgetek,barmit ha 15-on hagyom akkor eleg jol megy a brazil de hacsak egyszer is atallitom 20-ra a megjobb eredmeny erdekeben na onnantol amit addig 3-4 perc alatt kirenderelt azt legalabb 20-30 perc, ennek se tudom az okat.