Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"


  • Gabo
    #634
    Mint múltkor is írtam, a környezet nagyon fontos. A tükröződő, fémes felületeknél például a legfontosabb. Ezeknek az anyagoknak a "valódiságát" a visszatükröződő környezet adja meg igazán. Persze a felületi becsillanások megfelelő beállítása is fontos.
    Ha valakit érdekel, hétfőre meg tudom nézni, pontosan mik voltak a material beállításaim a logos képemnél az aranyozott felíratnál. Sokat tököltem azzal is. Összeállítottam egy teszt jelenetet, ahol a különféle variációkat egymással is össze tudtam hasonlítani. Addig kísérleteztem, míg az anyag olyan nem lett, mint amilyennek én szerettem volna látni. (A kép a www.rteclan.hu nyitó oldalán van kint. Nagyobb méretben pedig el tudom küldeni, ha valakit érdekel.)
    Egyébként az aranynak is több féle színe lehet. Az aranyat soha nem tiszta állapotban használják az ékszerészek, hanem általában ötvöző anyagokat szoktak hozzá adni. Így az árnyalatai lehetnek rózsaszínűek, sárgák, barnák. Ha valaki arany tárgyakat akar modellezni, érdemes felhajtani egy ékszer katalógust.