Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"


  • repvez
    #62975
    igen ezt tudom, hogy általába az alapmodelt megcsinálják egybe kisebb vagy épp nagyobb polygonszámmal, majd elkezdik kivagdosni és plusz réleteket tesznek bele.
    De olyankor mi van ha az alapmodell kialakitásához kellene olyan, hogy az egyik részhez plusz loopok kellenének mig a mellette lévö panelra meg feleslegesen sok lenne ?
    Ezért gondoltam, hogy elöször valami olyan megoldást csinálnék, hogy panelonként kialakitom a megfelelö formát majd ha már kész akkor egységesitem, hogy optimalizáltabb legyen és egységesebb , de igy nem tudom, hogy a különállo részek, hogy fognak majd megfelelöen futni egymással , hogy ne legyen hullámos meg csálé.

    Jo lenne valahol látni egy munkamenetet , hogy mások hogy tudnak kialakitani olyan alapmodelt ami pontos és alakhu ami kevés polygonbol áll ahhoz, hogy késöbb ki lehessen vagdosni belöle a paneleket a részletzéshez.
    Nekem az alapmodellnél vagy tul kevés polygonbol készül és olyan lesz mintha baltával faragták volna vagy tul szürü lesz a loop hálo, ahhoz, hogy késübb könynu legyen kiigazodni rajta és részleteket kialakitani .

    Az Autok és a WW2es repülöknél nem olyan nagy gond, mert egyszerü formájuk van általában henger vagy ovális a törzsuk, de egy modern vadásznál sokkal összetettebb és olyan részek is vannak amik a referencia képeken nem látszodnak, hogy lehessen igazodni hozzájuk.