Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Irgum76
    Köszi szépen mindkettőtöknek a választ és a pozitív visszajelzéseket :)

igen éreztem én is, hogy túl steril ezért is nyitottam ki egy ajtót meg egy fiókot (ami ebből a szögből nem látszik)
    akinél tanultam ő is azt mondta legyen mindig egy kis kosz

a gyümi kosarat letöltöttem próbáltam feljebb tolni a szaturációt de fbx formátumban van így nem sikerült szerkeszteni de most ugrott be, hogy ha kimentem konvertáltan akkor talán tudom

a piás asztal le van chamferelve 2mm 1 szegmens szintén a tanárom mondta ezt, hogy ne legyen egyenes él mindig tegyek rá egy kis törést
    úgy tűnik ez itt kevés volt

a sugaras erezettel igazad van, hogy nincs ekkora átmérőjű rönk viszont furnérlappal szoktak ilyet készíteni a referencián is ilyen van
    sajnos nem találtam ilyen textúrát úgyhogy én kaszaboltam össze PS-ben
    talán kéne ott is egy kis illesztési rés a negyedeknél meg más képet venni alapul, hogy halszálkás legyen
    a mérete tényleg nagy volt kicsinyítettem
    mindent csak szemre tudtam viszonyítani a sütő volt a kiindulási pont ahhoz igazítottam a többit

az üveget megváltoztattam így már sokkal jobb
    a borosüvegek viszont alapból elég gázok lettek letöltöttem egy csomó különféle italos üveget de egy sem volt jó
    mindegyiknél eltűnik a textúra és mivel turbosmooth-olva vannak így nem tudom feltextúrázni
    pedig úgy kéne kinéznie, hogy egy csomó különféle üveg van az asztalon

Köszi még egyszer próbálom hasznosítani a tippjeiteket
    majd ha jobb lesz akkor megmutatom

Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2021.10.08. 09:18:09