Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• npeter
    Hááát igen ez egy olyan téma, amiről oldalakat tudna írni innen szinte mindenki (megrendelők hozzáállásáról), - tisztelet a kivételnek - de sajna úgy veszem észre ez is olyan dolog, ami nem fog változni egy jó ideig még :-(
    Nekem csak az nem fér bele a fejembe, honnan a fenéből veszik, hogy 1-1 látványterv pikk-pakk megvan?
    Másik meg az a fránya mani, de ez szerintem megint csak az előző mondatomhoz vezethető vissza (időarányosság).
    Pont a héten is (megint) belefutottam olyanba, hogy srác (ismerősnek az ismerősén keresztül) utolért, hogy sürgősbe, másnap délutánra kellene neki vmi látvány egy fabodé árusítóhelyről ,de én vagyok a 4. már akit megkeresett, mert a többiek nem vállalták.
    Nem nagy szám tényleg kis 3d, fotóba helyezve. De mégiscsak idő.Amíg meséli az elképzelsét én közben agyalok a piszkos anyagiakról, mikor közlöm, le volt hüledezve: huh ez ennyibe kerül, de neki nem kell nagy vami csak úgy nagyjából rajzoljam meg, ő csak pár ezerre gondolt.
    Ilyenekből van jópár :-( akinek rögtön kell, de szinte igyen, mert Ő azthitte ez olyan gyorsan, könnyen megvan.