nenad#6074
jo sokaig gondolkodtal rajta :))
A kulonbseg az hogy te mindig is ilyen voltal, ha volt okod ra ha nem...Egyszer mar elhagytam egy forumot miattad mert meguntam a hulyesegeidet. Ezt nem kell mondani senkinek sem.
Na ez mar veszekedes :))
Persze mindenki mashogy latja, es mindenkinek mas a futyi merete, azt viszont mindenki tudja hogy eleg e az adott feladat maradektalan teljesitesehes vagy nem.(hadd ne reszletezzem honnan...). De hidd el kisbaratom itt megint elbaszatad mert meg ha igazad van(csak megint nem elesen a temaban), mivel osszehasonlitasrol van szo es nem megitelesrol ,es bar mindenki mashogy latja a szineket, es az is igaz, hogy mindenki maskepp tesz kulonbseget is koztuk, azonban egy tureshatron belul mindenki ugyanugy latja a szinek kozti kulonbseget.(ezt olvasd el megegyszer)(a sajat rendszerere lebontva) Pl tegyuk fel te szinvak vagy,(:) akkor is latni fogod a ket kep kotott a kulonbseget,(vagy nem) a sajat szinvaksagod rendszeren belul. (tomuskulonbseg vagy akarmiben)
Ja de ha meg messzebb akarunk menni akkor beszelhetnenk arrol hogy egy majom, meg egy ember hogyan tesz kulonbseget a kepek kozott... De azert ennyire nem allunk egymastol tavol gondolom.(?)
Na igy FAIR, csak meg mindig nem mutattal semmi kezzelfoghatot, csak filozofalsz, nem lesz ez igy jo.
Ilyenkor mindig kesztetest erezzek hogy ujabb peldaval tamasszam ala amit mondtam...