Cyberlink#59726
Sziasztok!
Egy csapatban vagyok, "designer" PS-ben ügyködök.
Megszeretnék tanulni rendesen modellezni, egyenlőre a cél csak a (modellezés-texturázás), másra egyenlőre nincs szükség, jó most lehet hurrogni, (hetek óta folyamatosan tanulok, gyakorolgatok, megvettem a 3ds Max 7 Bibliát, mellette lynda.com oldalon nézegetem a tutorialokat), de mikor elhatározom na most megcsinálom, űrhajóról lenne szó, exitable polyval csinálnám, mondjuk egy ilyen http://www.total-manga.com/images/Artwork/FR-11-35817-B/spaceship-2.jpg elkezdem csinálni, egyszerűen nem akar össze jönni. Még gyakoroljam az alapokat, hogy menjen rendesen?
Remélem nem akasztottam ki a dolgozókat, a profikat, hobbistákat. Én csak tanácsot szeretnék, hogy mit kéne még fejlesztenem, és nektek mennyi időbe telt mondjuk egy komplexebb dolog összeállítása? (Csak magára a modellezésre gondolok, amináció, renderer és hasonló dolgok amit ezután vannak egyenlőre nem izgat, először a modellezést szeretném elsajátítani, utána a többi :)
Szeretnék tanácsokat kérni, mire gyúrjak rá, nektek mennyi idő volt ilyen szinten elsajátítani?
Előre is kösz a válaszokat.