Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• berlinboy6329
    Hát én ilyentet sose csináltam filmes cuccokon,de minden hülye kompozitor tudja, hogy működik elméletben.

Van olyan h Primatte Keyer, ami automata, ne kérdezd hogy csinálja, csak az a baj vele h nem lehet keyelni az értékeit,tehát ha megváltozik a greenscreen, mondjuk egy vaku bejön a képbe átfesti a zöldet,akkor bukó van.

De manuálisan annyi, hogy amikor a keyelővel ráböksz a színre, hogy mintát vegyen, akkor aztán a beállytásokkal bohóckodsz, hogy a kivágandó népek megmaradjanak csak a greenscreen tűnjön el. Nagyon moslék, lehetetlennek túnő keyt még nem csináltam, úgyhogy fogalmam sincs azt hogy lehetne megoldani,de tükröződő dolgokat nem érdemes használni, merthogy felfogják a zöldet aztán szopó van. De ha jó a key, még akkor is lehetnek zöldek a népek, széleken főleg, esetleg benne vhol, netén a ruhája világos és olyan a világtás, hogy kicsit felveszi a zöld háttér színét, olyankor annyi az egész, legalább is amit én használok a fos munkáimhoz, hogy újrakeyelem az egészet, de nem finomítom, így felveszi a zöldet a karakterekről is. Mivel van egy alphám a render keyből, azt feltudom használni a gagyi keyhez,ami azt jelenti, hogy ----> a tökéletes key alphája körebeveszi a népeket----> a gagyi key ezért lehet gagyi, mert matteként ott a tökéletes---> Fogom a zöldet, aztán szürkévél varázsolom.

Ha nagyon érdekel, annyira h végnézzél egy tutort, akkor lesd meg ezt, ami AE-hoz van,Nukekal fogalmam sincs hogy kell:

VC Advanced Soft Keying

Esetleg ezt,rövidebb, de referenciának a fenti tutorból használja a módszert, ha nem akarod végigülni:

Rövidebb Keying Tutor