Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Zokni
    Először pont úgy csináltam, ahogy te is írod, de objektumonként kellett neki a színátmenet, nem folyamatosan, legalábbis én ezt vettem ki abból, amit leírt. (írtam is, ott van a képen (az első képnél), 12 objektum, 1 UVW mappel. De úgy, hogy külön objektumonként legyen a színátmenet, nem volt jobb ötletem, mint az, hogy pár objektumonként újra mappelni, de elképzelhető, hogy van rá egyszerűbb megoldás is, sőt, minden bizonnyal van, de ez egy jó, és nem bonyolult megoldás rá.

Illetve ha jól értettem azt, amit leírt, akkor ez sem tökéletes, mert neki az ablakkeret színében is van eltérés, (mármint a keret oldalsó és a front része között, de a front rész az egységes színű minden keretnél, ott nincs átmenet, csak objektumonként van, de egy objektumon belül nincs, vagy akkor én nem látom jól) ebből kiindulva meg tényleg nincs rá más megoldás (legalábbis most nem tudok rá), mint az ablakkeretnek megint külön ID-t adni.

Majd putyi leírja, ha van kedve, hogy pontosan mi volt a feladat, de én így értettem, ahogy fent leírtam.