Zokni#59490
Igen, a szegélyt én is akartam, csak aztán mire odáig jutottam elfelejtettem, szerettem volna normális padkát csinálni, de egész egyszerűen kiment a fejemből :D Nem fénykép, vagy rajz alapján készült, csak egy egyszerű faházat akartam feldobni.
Az eresz az jogos, arról viszont teljesen elfelejtkeztem, a tető az azért érdekes, mert más is említette, hogy nem látja a cserepeket. Geometria egyébként, Batzal Roof Designerrel van csinálva, szóval ott vannak rendesen a cserepek, de ezek szerint úgy tűnik, hogy még hangsúlyosabbra kellett volna csinálni, a következő, készülő képen már vastagabbra raktam a cserepeket, hogy hangsúlyosabb, jobban látható legyen.
Met: A kép már nem változik, pár hete már "készen van", hozzá nem nyúlok újra semmi pénzért, inkább újon dolgozgatok, ettől függetlenül természetesen a kritika az ami érdekel, mert így legközelebb akkor már nem követem el ugyanazt a hibát. Nem szeretek már elkészült képeket újra elővenni, annál több idő fekszik az utómunkában meg renderben, viszont a felhozott hibákra mindig figyelek a következő készülő munkán.
A szegélyt azt bánom, mert valóban akartam csinálni, egész egyszerűen utólag nem tűnt fel, hogy lemaradt.