Zokni#59274
Egyelőre még nem éreztem komoly késztetést a 2014-es kirpóbálására, esetleg megvárok azért legalább 1 darab SP-t hozzá, addigra már befutnak a szükséges plugin-ek is (bár túlnyomórészt azok már most is vannak). Ti egyébként próbálgatjátok? Tényleg annyival jobb pl. a viewport performance? (olvastam itt hideget, meleget)
Engem bosszant egy kicsit az, hogy keveslem az új feature-öket, vagy hibajavításokat és valószínűleg ez a 2015-össel sem lesz már máshogy. Jó lett volna (többek között) pl. a viewport canvast elővenni jobban, amit idáig nem nagyon használtam, de szívesen használnék, ha több feature lenne benne, meg gyorsabban működne.
Sok olyan külső plugin van, (pl scatterek, array tool-ok, mittomén, mindenki gondoljon valamire) amit legalább hírmondoként belelophattak volna a programba, de az alapfunkciókban is lenne mit javítani, pl. cut tool. Szinte végtelen a lista, aztán kikúrják az ember szemét egy jobb viewport performance-szal, meg azzal, hogy mostmár a selection bracket alapból ki van kapcsolva (na, mondjuk ez jó hír :D).