Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• hunkircsi
    JackMeadow: Az OnyxTree alapból be UV-zza a törzset, így arra szépen rá lehet tolni egy sokszorozható fatörzs materialt, amúgy pedig a fán van 3D-s VRayDisplacementMod, a fakéreg miatt.

npeter: Azért nem kontrasztos jobban, mert nem szeretném, ha nyomtatásban túlságosan sötét lenne, ezért is fogtam vissza az utómunkánál kicsit magamat. Amúgy tényleg monitorfüggő, nálam a laptopon túl világos, de az asztali monitoron egész tűrhető :)
    Amúgy pedig nem kell mindig hazai viszonylatban gondolkodni, hogy mindent összetörnek és összefirkálnak, ott van a külföld, ahol bizony vagy nem graffitizik össze az ilyen helyeket, vagy pedig másnap már el is tüntetik a rondaságot a falról.
    A kép nagy hibája viszont számomra is, hogy igazából nem volt előre betervezett koncepció, csak egy szakmai továbbképzésre készítettem pár geometriai formát, aztán végül továbbgondoltam a jelenetet, de tényleg nincsen benne semmi különleges és megfogható, hogy akár címet adhatnék neki.
    A legközelebbi képemnek már nagyobb koncepcionális körültekintéssel fogok nekiveselkedni :)