Ne haragudj, de én ezek után sem értelek. Ha az a gondod, hogy nem pontos ezred/század su-ban, akkor dolgozz osztatlan su-ban a számodra kellő legalacsonyabb pontossági szinten (azaz úgy modellezz, hogy 1su legyen egy, számodra még kritikus pontosságon belüli érték, pl. egy tizedmilliméter) és akkor a transzformációid biztosan pontosak lesznek. A polygonműveletekben sok értéket százalékban adsz meg, így elég nehéz tökéletesen ponos értékekre kijönni, úgyhogy itt pedig ezért nem értem a pontatlanságon való morgást.
Érzékeltetésnek, itt van előttem egy 1000x1000 su méretú lap origóban, 4 vertex a sarkaiban, ha fogom, és az egyik vertexet felemelem 0,001-su-val, majd ezután a plane-t offsetelem vertexenként 100-su-val felfelé, majd fogom, és kettévágom a plane-t egy slice-al, majd két szemközti élt összekötök egy connect-el majd ezután offsetelem az egészet egy push modifierrel 100-al midezek után is ha megnézem, akkor az egyik vertex 0,001-su-val tér el a többitől, míg a másik három egy diszkrét értéken maradt. Ha azt mondod, hogy 1su ez esetben 1milliméternek felel meg, akkor a modellemen egy ezredmilliméternyi transzformáció is megmaradt több egymást követő lépésben is.