Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• sanyicks
    Az alapmodell nem volt pontatlan, csak néhány loop létrehozása és azok egységes mozgatása után, tehát nem az alapmodell szar hanem a max :) Függőleges, vízszintesen dolgozom tengely lockolással, constraintekkel, primitív nem forgatott alakokból. Pl mikor újrakezdtem a kérdéses részt az x tengelyes pontatlanság után, direkt végigpötyögtem minden környékbeli vertexet és figyeltem hogy úgy alakulnak e a koordinátáik ahogy kell. Aztán mire végeztem már a szerkesztett terület közelében megjelent a pontatlanság, pedig szintén tengely lock, constraint, és loopolás ment.
    Mondjuk ez nem meglepő látva hogy mit művel a viewportokban és milyen sebességgel működik néha a kezelőfelület, látszik hogy gondjaik vannak az autodesk programozóknak a már kb 20 éve foltozgatott program frissítésével. (lehet inkább jobb lenne ennyi idő után a mai gépeknek megfelelően újraírni?)

"Amúgy milyen játékba kell métereken belül tizedmilliméteres pontosság? Esztergaszimulátor?"

Látom még mindig gondot jelent az olvasás. #57464

"egy extrudenál összevissza lógnak a dolgokba a 3 szögek, meg overlappol, mert az a felület amin extrudálnék az nem sík ahogy hittem. Szóval nem nekem kell a pontosság hanem a maxnak hogy ne dobja szét magát egy műveletnél."