Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    most erre azt mondhatnám, hogy miért én?

ez az utolsó :D

meghúzva processzort a 3ds közösségből kb 10% használhat. AMD ugyanolyan jól húzható, kevésbé vagy ugyanannyira melegszik. 4ghz stabilan elérhető azon túl nincs értelme beszélni semmiről sem, mert speciális drága cucc kell hozzá, ami már nem éri meg. Mindkettő procira...
    Meghúzva valószínüleg mindkét processzor hasonlóan skálázódik.
    Megint visszatérhetünk a már kimért eredményekre, cinebench vagy mental ray, vray. Ugyanaz lesz a vége. Tehát nincs értelme erre időt pazarolni. Egyébént húzottan is néztem őket.(google: cinebench scores). Annyi még ide, hogy az élettartam/megbízhatóság/stabilitás miatt nem érdemes pár száz megahertznél töbet tuningolni.

ASUS os dolog megint egyfajta hülyeség. Vagy hibás modell vagy hibás széria. Alapvetően ilyen álltalában nincsen. Ez személyes tapasztalaton alapuló előitélet.

Egyetlen dplag ami itt igazából áll ami bencsabbal történő beszélgetésünk alatt eset meg. Jelenleg Itel proci a leggyorsabb. Egy darab gépbe jelenleg az intel procivel lehet a legnagyobb számítási sebességet elérni.

Renderfarmra vagy ilyesmire már nem éri meg, mert az ár/teljesitmény/node túl magas. AMD vel sokkal jobb arány érhető el. Az is igaz azonban, hogy áramszámla kicsit magasabb lesz. Viszont azt megéri és kitermelhető mivel havi 4-5 ezerrel nő csak (kb 3 node) , ami belefér költségnövekedés címszó alatt...

A fűtést meg ha ügyes van télen akár használhatod is...