Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Akkor bizony jobbulást, mihamarább!

Pont ezzel a szemlélettel nem tudok egyetérteni. Egy építész legtöbbször azt szeretné, hogy készüljön a házáról kétszáz darab render minden lehetséges szögből és nézetből, lehetőleg azonnal, és mindenképpen ingyen az építészt ez érdekli.
    Én azt mondom, hogy készüljenek olyan képek, amik közvetítik az épület hangulatát, a hely hangulatát. Olyan képek, melyeken keresztül egy nem létező világba léphet a szemlélő. Emberközeli képek (épp ezért a madártávlati, magas átnézeti képeket sem szeretem) szemlélődés közeli képek. Irodaparkból, lakópakrból kéthetente kitalálnak egy újabb ugyanolyat mint amilyen már akad ezer másik. Szívesen elkészítem a "kötelező köröket", de ha csak erre kell a grafikus, akkor ezt majdhogynem bárki prezentálja kellő betanítás után, én inkább a látásmódomat viszem ki a vásárra, mert hiszek abban, hogy az érték.

Persze ez nem kapcsolódik szorosan ezekhez a képekhez, mert az egész parkot midnenestül mi terveztük, találtuk ki, (Putyi javarészt) így nincs megrendelő, aki a házait szeretné mutogatni, és ezen akaratát mindenek felett keresztülvinni.