valaki régebben mintha kérdezte volna, most én is hasonlo cipöben járok, hogyanlehet egy egyszerü copy paste funkciot csinálni , csak a kijelolt polykkal ugy hogy ne mozduljon el a helyérol és ne keljen detacholni vagy shiftel odébtolni a másoláshoz?
A másik meg hiába állitom át view-ról localra a cordináta rendszert nem passzol a test irányával a koordináta tengely, igy nem tudom a kijelolt edge loopokat párhuzamosan mozgatni vagy scale-ni ha ferdén áll a test .
Probáltam már a pivot pontot is ráigazitani,de nem marad meg ott csak max 1 funkcioig.
És egy ujabb probléma , hogy 2011 SP2-es 32 bites verziot használok és teljesen random modon eltünnek a külön layerekre rakott objektumok és csak az ujboli kijelölésre tér vissza, vagy pedig a jobb gombos menü nem jelenik meg vagy csak egy pillanatra ugrik fel.
Vagy ha a driverba (d3d DX9 ) beálitom hogy a wireframen legyen élsimitás akkor több fokkal sötétebb lesz a viewport alig lehet látni ugy a vonalakat.Ezekre van valami orvosság vagy másnál is van hasonlo jelenség?