Vertigo#56858
Giga tapnal azert nezd meg milyen bele van, mert giga csak matricazza oket, a 460as superb mondjuk koztudott, hogy az egyik legjobb 400-as fsp tap atmatricazott valtozata, de mas giga modellek mar egyaltalan nem biztos, hogy ilyen jol sikerult cuccra epulnek... (nem tudom mennyire akarsz csendes gepet, de ha igen, celszeru a tapot ugy meretezni, hogy csucsterhelesnel se erje el az 50%os terheltseget)
Amugy mostansag ijeszteget pont a gepem, neha nem indul, eltunnek eszkozok, lefagy szoval alaplap gyanus (giga p35 ds4), igy gyorsba megneztem mennyibe fajna deszka+proc+ram csere, hogy azert renderidobe erezzek gyorsulast, es ha nem huz meg ki nehany honapot, akkor valami ilyesmit neztem: asrock z68 extreme4 (giga lapoknal ujabban allandoan bios problemakra panaszkodnak, illetve, ha tenyleg a deszkam adja be a kulcsot, akkor merges leszek rajuk, hiaba 4 eve szolgal szepen), procinak vagy i5-2500k, vagy i7-2600k (nezegettem az x6-okat is, de render teljesitmenyben allitolag a 4 magos intelek is megeszik, igaz dragabbak joval), rambol meg valami 2x4gigas kit (1600as)