Én az i7-essel felszereltet venném, figyelembe véve a későbbi fejlesztéseket. Memóriát bármikor tudsz bővíteni, processzort is, de minek szedd szét és pasztázd újra, amikor ez már megtörtént. A + 4Gb memória pedig kb. 10-12k, úgyhogy még így is spóroltál egy keveset :). Viszont ezeknél a gépeknél inkább az op rendszer a drága.
A helyedben viszont inkább magam összeállítanám. Az, hogy az összerakott gépek 3 évet húztak ki az sajnálatos.
Csak egy példa: az én régi gépem 7 évig szolgált engem, ezalatt az idő alatt csak táp lett cserélve benne, akkor még sajna nem voltam jártas az ilyen dolgokba, így kb minőségi hardvert nem is látott. Haverom gépe 8 éve zakatol, és azóta semmit nem cserélt benne.
Viszont az ilyen gépeknél merően függ attól, hogy milyen eszközöket párosítanak össze az egyének, pl.: melyik hogyan tűri el a terhelés. Hidd el, egy gyönyörűen összerakott gép ugyanúgy fog teljesíteni mint bármi más, és nem kicsit spórolsz rajta. Az i5-ös gép amit linkeltél kapásból fele ennyiért megvan összerakva (természetesen op rendszer nélkül). Viszont a Fujitsu mellett ott a legalább 3 éves garancia, ami azért valljuk be nem rossz.