Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• VO101Tom
    Sziasztok. A 2011 material editor lelkivilágának megértésében kérnék tanácsot. Pár mostanában készített rajzról akartam "lementeni" vray anyagokat, hogy később is egyszerűen használhassam. Az egy dolog, hogy amiket létrehozok saját mappákat, azokat a winyón sehol nem találom, és hogy a win7 alatt hova teszi arról fogalmam sincs (persze utánaolvastam, vannak mappák amik gyanúsabbak mint a többi, de az biztos, hogy nem azokon a neveken tárolja, mint amit én ott megadok neki, nem a klasszikus .mat formában). De ha ez lenne a legnagyobb baj, már örülnék...

A gondom az, hogy ha a "put to library" menüvel saját mappába küldök egy anyagot (akár slate akár compact editor alatt) az csak a max újraindításáig marad ott. Illetve ez sem igaz teljesen, mai ténykedéseim után egyetlen egy anyag véglegesen megmaradt (csak a neve nem maradt az amit adtam neki, de már ezen sem rugóznék). A többi 8-10 viszont eltűnt. De korábban ez nem így volt, mert régebben létrehozott mappák és anyagok megmaradtak, csak újakat nem tudok betenni. Erre van bárkinek ötlete, hogy miért viselkedhet így? Nálatok hogy működik ez? (rendszergazdaként indítva a maxot is ugyanezt produkálja).