Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• repvez
    na összegyült pár kérdés és probléma és gondoltam fellenditem vele a topic forgalmát.
    Na elsonek az általános problémáim.
    A material választó menübe miért tunnek el az anyag gömbök, csak akkor jonnek elö ha rájuk kattintok.
    material menü
    A következö mindig valamelyik nézet homályosabb a többinél , föleg akkor jön elö ha kinagyitom a nézetet olyankor elhomályosodik és mindaddig olyan marad amig egy másikat nem nagyitok ki onnantol az lesz homályos
    homály
    probáltam mindegyikre defaultra állitani a rendszert nem használt.

A következö lehetséges tükrözés nélkül is instancera tenni egy tárgyat, mert a gép fele eddig ugy volt és ujramodelleztem a szárnyat és amikor a törzshöz kapcsoltam annak a beállitásait örökölte nem a törzsét igy a másik fele most nem követi a változásokat.
    ezen a képen talán el tudom magyarázni mit szerettem volna multkor.Tehát ha a szárnyon lévö edge loopot kijelölök akkor ugy tudjam mozgatni a törzs felé hogy a szárny alakját ne torzitsa el csak csusszon végig a kivánt pozicioig.

Az utolsó:Hogy azt hogyan lehet elegánsan megoldani , ha nem akarok plussz éleket beletenni és a hard edgével variálni a modelbe de ha smootholom akkor se deformálja el az eredeti alakot?
    smooth nélkül és smootholva

amugy bármilyen észrevételt tippet trüköt elfogadok a modellel kapcsolatban vagy hogy hogyan célszerü szeparálni a különállo részeket hogy késöbb pontosan illeszkedjenek vissza a helyükre animácionál?