Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• VO101Tom
    Hello. Ha a hardware-es hibát kizártátok, akkor egy 5let: biztosat én sem tudok, de hasonló prblémám volt nekem is, rendszeresen fagyott a max és az explorer exe is. Nekem ez megoldotta, valamiért a windows fájljai sérültek. Parancssorba beírtam ami ott van az oldalon, talált is sérült fileokat, netről le is töltötte, gép újraindult, azóta -lekopogom- rendben van. Ha ez rendben lefut nálad is (pár perc), akkor biztos nem oprendszer probléma.

Ha a hardware még gyanús, akkor a helyedben én biztos kiszedném a régi ramokat a gépből, hogy az újak magukban fagynak-e. Ha nem, akkor sanszos, hogy a 12GB ram együtt a ludas. Ha igen (és a régiekkel továbbra is jó), akkor csak az új ramok lehetnek rosszak...

(a progi kifehéredésnél te mennyit vársz? Nem lehet, hogy csak nagyon leterhelt a proci, és mást számol? Közvetlen a render előtti GI számolásnál -ha kicsit túllőttem a beállításokat- van hogy nekem is kifehéredik, és még a render Cancel gomb sem működik. Amíg a Rendering... nem kezd futni, nem lehet leállítani. Klikkelek arra, hogy várjon a program válaszára, és pár perc múlva észhez is tér. Ilyesmi nem lehet nálad?)