Itt ez a screenshot : http://img443.imageshack.us/img443/2386/helpw.jpg a modelemről ,de akadt vele pár probléma.
1. Én még nem tapasztaltam ilyet ,de mikor a modelben a select type-t poligonra állítom, kijelölök pár polygont ,és azokat "hide selected"-el elrejtem, a megmaradt, látszódó polygonokból egy pár elszíneződik rózsaszínre , pedig elvileg zöld az alapszínük mindenhol. (Pirossal bekarikáztam az alapszínükön megmaradt polygonokat. ) Ez miért van? (Ha Unhidelem az elrejtett poligonokat, akkor visszaszíneződnek az alapszínre) wtf..
2. Néhány polygon gondol egyet, és smootholva kezdi el mutatni magát (kékkel bekarikázva) . Semmi nem változik ,nincs több éle, stb, nem is állítottam be tudtommal semmit, csak fogta magát és smooth.
És ez a dolog terjed is:P : pl ha szerkesztem a smootholva látszó polygonok körül a modellt, akkor egyre több polygon lesz smootholva körülöttük.
3. És ezektől független kérdés ,hogy hogy is lehet beállítani ,hogy ne tudjam kiválatszani a takarásban lévő vertexeket, stb? Az ignore backfacking az ?