Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• tapper
    Üdv!

Mint mindig most is segiitségért jöttem ide.  Nem mintha nem szeretnék ide járni, de nem szeretnék pofátlan lenni se.
    A helyzet a következő:
    Szeretnék egy épületet lemodellezni, elég nagy az épület biztos el lennék vele egy darabig, de fogalmam sincs, hogy hogy kezdjek hozzá. Vagyis egy kevés van, de szeretném a legélethűbbre megcsinálni. Először is én kezdő vagyok, mind modellezésben és a fórumon is, tudom hogy vissza kellene olvasni de valahogy nincs kedvem meg időm visszaolvasni több száz oldalt. Úgy gondolom, hogy az épület modelljét meg tudnám csinálni, legalábbis reménykedek benne. De textúrázni nem tudok. Ebben kellene a segiitségetek, hogy merre kezdjek el keresni, milyen kulcsszavakat irjak be, illetve tudtok-e jó oldalakat ahol le van iirva, hogy hogy kell texturázni az épületeket, illetve mi kell hozzá…stb.
    Az épületet úgy kellene megcsinálni hogy a source engine kezelni tudja, vagyis tudom hogy át kell konvertálni és arról is olvastam már, hogy hogy kell, de ez jelent valamit a modellezésnél/textúrázásnál vagy csak konvertálni kell?
    Válaszokat, ötleteket várom!
    Üdv: Máté