nenad#54804
lenyomtam starcraft Il -vel pár kört skirmish módban. Grafika jó, játszhatóság is jó. A zenék nagyon jók. Az tetszett hogy a bázisokat mindenhol ujra kell techelni,jók az egységek is, csak kevés féle van talán. Jó az upgrade rendszer is, bár arra még nem jöttem rá, hogy pajzs - fegyver up mindenre vonatkozik vagy azt is ujra kell uppolni bázisonként. Amin kiakadtam a missile hatótávolságán. Egy marine messzerbre lő vakker! A Radar tower sincs a helyzet magaslatán. A pályák viszont jók, s részletesebbek mint egy átlag rts. Az egész engine szépen könnyedén fut. Talán a zoom out kellene még bele, így többet kelle használni a minimapot ami nem mindig szerencsés. Elsőre az ellenség brutál módon lekaszált. Szépek az ellenfelek egységei. Jók az effektek is. Talán emberekkel majd jobb lesz tolni. Nem rossz, de egyenlőre több lehetőséget látok springben. Bár lehet túlontul a szívemhez nőtt a játék. Ott a grafikán lehet majd csiszolni még. Egyébként a SCII grafja egyértelműen középkategóriás gépre leztt kihegyezve. A régi stílusú map felderítés viszont tetszett. Talán az asványok és gázlelőhelyek helyzetét sem kelle jelölni így többet számítana a felderítés több csetepaté lehetne. Kb ennyi.