nenad#54398
na Al, szóval szerintem az a cucc amit most csinálnak ha nem lesz irradiance cache alapú akkor nagy hiba. Először is, hiába 10-15 gyorsabb mint a cpu a renderelési metódus nem lesz elég gyors... Azaz kb ugyanott de szerintem inkább lasabb lesz mint icache - cpu egy kép leképzése.
Az irradiance cache eljárás intersection tesztje elég ha a gpu-n fut. A többi futhat a cpun. Így fut slg is.
Igazából azért sajnálom, mert limitációi ellenére piszokul bevált cucc, egy jó high settings a gpu-val lefutna pár 10 másodperc alatt komplikáltabb jeleneteken is.
Szeritem ez rossz lépés marketing-pénzügyileg és technologiai szempontból is. Így ugymond lehuzhatnának még egy bőrt a bevált cuccal, (marketing). Technologialig pedig az uj rendszer max olyan gyors lesz mint icache. Nem hinném, hogy gyorsabb.
Tehát senki nem fog fityiszt mutatni egymásnak. A gpuknak gyorsabbnak kell majd lenniük, azaz ujat kell venni, a szoftverek pedig lasabbak lesznek. Ez lehetett volna egy ultimate customer satisfaction program presented by chaos group. Így meg marad felhasználó szopatás...