Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Ronin666
    Azért nem raktam teljes képet, mert nincs egy darab normális képem sem sajnos. Az összes gagyi lett, így inkább nem publikálom. :) Amúgy a lába azonos a régi renderrelt képpel, csak a talp más picit.

Illetve a lába is polírozott inox a képen, viszont a végleges feketére szinterezett lesz. Van olyanom is jelenleg, csak nem az került ki fotózásra, de sebaj, úgy is új fotókat kell lőni ha meglesz a szálcsiszolt anyag.

Nekem sajna nincs gépem és lehetőségem fotózni (fények, háttér, egyéb hiánya), így mindig valakinek ki kell adnom ezeket. Igazából nem örülök túlzottan, mivel most estem túl egy másik fotózáson és nem lettek elég meggyőzőek a képek számomra. Ott is ki kellett pengetni 140e-et. Bár ott 20 terméket lőttünk, ami esetében 140 nem lenne sok, már ha jók volnának a képek.

Csak érdekesség képpen még annyi, hogy egy helyen fotóztak eddig nekem fasza képeket. Ott egy kép 10eFt volt (nem / termék, hanem / kép), viszont onnan nem úgy jöttem el, hogy nem azt kaptam, amit szerettem volna. Persze 500-600eFt-ot jelenleg nem áll módomban kifizetni képekre, így patt helyzetben vagyok. Azt a 20 terméket újra fényképeztetném ha lenne valaki, aki a kedvemben járna, de persze a gond mindig ott van, hogy előre nem garantált a minőség, utólag meg ha nem az igazi, akkor csak a gond van, hogy a fotós dolgozott vele, szerinte jó lett, szerintem meg nem, stb. stb.

Jim a képek nem láttak maxot. :)

Sajnos az ár is jól elszaladt. Az eredeti elképzelés alapján 80-100eFt végfelhasználói ár inkább 140-150 lett. Sajnos olcsóbban nem jött ki. Az inox ára is az egekben van, illetve át kellett szabni egy rakás dolgot. A belső merevítést vagy 4x átvariáltuk mire jó lett. Egy csomó helyen hegesztés vált szükségessé, ami nem lett betervezve, az anyag vastagságát is növelni kellett. A 0,1-es lemez a hőtől széthajlott belül a tűztérnél. Azt ki kell cserélni 0,12-0,15-ös lemezre, ami azért is dobja meg az árat, mivel egy tábla lemezből viszonylag kevés hulladékból kijön az alkatrészek többsége, viszont ha csak a belső tűztér doboza készülne vastagabb lemezből, akkor azt más táblából kéne vágni, viszont akkor jön a kérdés, hogy az eredeti táblán lévő anyaggal mi legyen. Ergo marad az, hogy megy minden vastagabb anyagból, ami bár megint csak növeli az árat, de cserébe masszívabb, komolyabb hatást ad.

Így viszont sajnos nem fértünk bele a 100eFt alatti árkategóriába és közép ármezőnybe került a termék, bár szerintem így is többet nyújt mint a versenytársak termékei azonos árban.

Na minden esetre még csiszolok rajta, az idei nyáron megnézem mi a kapás, aztán jövő nyárra lehet vele valami komolyabbat tervezni értékesítés szempontjából, már erről a szezonról le fog csúszni.