Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• atiwrc
    Azért kellet egy két dolgot alakitani hogy igy nézzen ki a modell a maxba( döntögetés nyujtás, kifordult poligonok viszaforditása.), de tény hogy sok alap dolog van amit még meg kell tanulnom. Köszönöm szépen a segitséget, igy már gyorsabban és hatákonyabban tudom megcsinálni a kért dolgokat, és 4000*3000 méretben( a multkor óriásposzter nyomtatáshoz kellet volna nagy felbontásu kép) is kitudom menteni, mert eddig kiirta hogy kevés neki az 512 ddr1 és nemtudtam még hogy kell cropolni.

Ehez hasonló tutorialt látott már valaki?
    http://www.youtube.com/watch?v=9RI2_65d1d4&feature=related

Keresgettem én is de olyan porblémám lenne, hogy voltak tutorialok az alapján megcsináltam azokat az ment is jol. Ezekben a tutorialokban olyan volt hogy egy terito esik az asztalra, vagy a fujja a szél a zászlót függönyt. Én ha ejtettem a lepelt a kocsira és utánna próbáltam vagy elmozgatni, vagy széllel lefujni, akkor már az autó esés által felvett formát vitte tovább, magyarul mintha nem viselkedett volna a továbbiakban anyagként, ( megkötött mint a beton :) ) lehetséges hogy csak valami kapcsolo votl roszul beállitva, vagy teljesen máshogy kéne beállitani a lepel paramétereit?