3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de komoly, még fõsuliban akasztották rám :-(
amúgy kész az a link amit írtál <#nevetes1>#nevetes1>
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
\"So always look on the bright side of death\"
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Õ rendezte a terminator 1-2-t,aliens,titanic ,két tûz között stb filmeket <#awink>#awink>
Nem gondoltam volna hogy van olyan aki nem ismeri a nevét,vagy nem szoktál filmeket nézni?<#vigyor3>#vigyor3><#hehe>#hehe>
hehehehehe
"ah, before I forget, James Cameron just shook my hands a week ago, I am not washing it since. 😊"
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Segítséget, illetve véleményt szeretnék kérni. Ismerõsnek kell egy emberi árú notebookot vennem, többek között az általatok használt progival is dolgozik. Notebook a preferált platform. Én egy T6600 intel cpu-s gépet néztem, 4 giga rammal, illetve egy GT120-as Nvidia karival, aminek van 1024 MB dedikált memóriája. A renderelés nagyon gáz lenne egy ilyen gépen? A jelenlegi p4-esen estétõl reggelig tart, annál csak jobban fog ezen menni. Köszönöm az esetleges válaszokat elõre is.
jo konyv egyebkent en megvettem😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
itt info és megrendelés.
link
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
c4d magyarul
Pár segítség:
Cinema 4D tutorialok
könyvek
ha gond lenne az angollal
Persze én csak 1 átlagos user vok, aki még Cinema 4D-t nem is látott 10 percnél tovább. Majd hátha jön vki aki jártasabb a témában, és elmondja a tutit
peace
Van közöttetek Cinema 4D Studio guru?
Építész vagyok és szeretnék ebben modellezni, de kéne valaki aki okítana.
Köszi!
Üdv,
Ibud
Autograss demo-ja is sajnos mindig hibával leáll, pedig valahogyan jó lenne valósághû grass-t létrehozni.
\"So always look on the bright side of death\"
2. kérdésre a válasz: grass link és vray grass tutorial
Valaki árulja már el (magyarul), hogy hogyan lehet a seam-ek segítségével elérni azt, hogy az általam megjelölt seam-ek mentén darabolja a max, ne pedig saját kénye-kedve szerint.
Hiába jelölöm ki az edit seams-n belül a kívánt darabolási útvonalat, magasról tesz rá. Miért? Mit kell tenni, hogy az vegye figyelembe?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Szoval DX9-re kell allitani a viewport drivert, mert DX10-re allitva nem mukodik!
Tovabbi szep napot mindenkinek! 😉
Lenne egy remelhetoleg gyors kerdesem...
VGA upgrade soran (6600GT->GTX 275) oprendszervaltast is eszkozoltem (w7 x64) es gondoltam kiprobalnam mit tud a 2010-es max, nagyon tetszett a viewportbeli HW shading a fiiicsor videokban, viszont frankon le vannak tiltva azok a menupontok 😞
VGA detect-nel SM 1.0 -t ir csak a kartyara (pfffffff)
Eloszor DX-en probaltam (10-es beallitassal), aztan opengl-el is, oprendszerbol adodoan DX11 van fent, driverkent meg a legujabb hivatalos szines szagos (191.07), de elotte valami regebbi volt, es avval sem lehetett bekapcsolni...
Direkt a max miatt maradtam az nvidianal, meg a vray RT-s cucca is eleg impozans volt, es ugy remlik egy 260-ason is eleg jo sebesseget produkalt, szoval gondoltam egy 275-el eleg jo ideig elleszek...
Hallottatok mar ilyesmirol?
Csak nem kapcsoltam be valami checkbox-ot, vagy sz@r a w7, vagy a DX11, vagy mar nvidiaek sem tudnak drivert irni, esetleg autodeskek hozzak a formajukat?!?
viszont Npeter innentol kezdve nincs mese koteles vagyol a radijo modellingen elindulni😊😊😊
http://www.artistpub.hu/index.php?p=forum_topic&id=2984
amúgy egy kis érdekesség Piktor Barátunk munkásságáról
Pogonyi Zoltán
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
maajd kuldok neked is😊
<#nevetes1>#nevetes1>
most nézem te meg vmi "technical assistant" lettél vmi kisfilmben? 😛
Meg tudná valaki mondani hogy hogy lehet gyorsítani a render idõt már komolyabb animáció esetén.
van valami beállítási lkehetõség
vagy a minta/shadig pointok számát növeled, vagy a mintavételezés sürüségét.
Elõre is köszönöm.
más, elég jó minõségû archvizt presentáló realtime cucc, machstudio pro. A animációs filmekre majdnem tökéletes választás lehet.
link
kis video
vrayes összehanoslítás
na majd este meghúzom 3,5-re mit mutat😊 igaz csak xp32-vel :-(
Nekem core i5 alapon 45375 pont. érdekes kb. 2 hete is lefuttattam akkor csak 38585 pont volt. Pedig semmit nem állítottam.
Melóban a q9550 szintén alapon kissé több, mint 40000