Ronin666#53762
Asszimetrikus elrendezésen én is gondolkoztam. Megrajzolom azt is, aztán kiderül mennyit ront, javít az összképen. Az biztos, hogy praktikusságra nem elhanyagolható hogy hol is tároljuk a motyókat.
Ami még lényeges az a talp rész. Sajnos arra még nem találtam jó formát. Az a megoldás, hogy két viszonylag vastag lemezt használnánk távtartókkal, hogy legyen egy kis magassága és súlya is, szerintem jó lehet. A gyártása egyszerű, nem kell hajlítani, hegeszteni, csak lézerrel bevágni a lukakat, illetve menetet metszeni bele. Kinézetre szerintem nem lenne rossz, viszont valami jó formát kellene találnom. A mostanit kicsit erőszakosnak érzem, bár lehet hogy nem az. A sima szögletes meg snassz, unalmas, bár az passzol a felső laphoz.
A "lábára" szeretném majd feltenni a különféle boxokat, ahol lehet tárolni gyujtóst, faszenet, egyebeket, viszont szerintem ez már nem fog beleférni az árba, max mint opcionális kiegészítő. A csavar helyeket persze azért nem ártana előre kialakítani, hogy már az alap modell könnyen fejleszthető legyen utólag is.