3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
ArchiCAD 12-höz leszedheted az 5. hotfix-et és library frissítést, mert az international változat (engine típusú) törésével is mûködik (persze amit a frissítéshez adtak ki).
Végre megvan az új gép, végül is core i5 lett belõle. nyomtam pér tesztet, meg benchmarkot, hát meg vagyok elégedve vele.
Azért van 1 gondom is: ami a lényeg azok a programok nem indulnak el. max, ps, archicad. semmi. feltelepülnek és annyi. archicad pl. rögtön "bug reporter"-el indul. viszont pl. ps lightroom megy simán, 1-2 gamét is felraktam, azok is mennek.
van vkinek vmi ötlete mi lehet a probléma?
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Azt hogy melyik programot használd, az olyan mintha azt kérdeznéd milyen kocsit vegye? audi vagy bmw?
szerintem mindegyikbõl van demo verzió, letöltöd, kipróbálod és amelyik szimpatikus abban jobban elmélyedsz. Artlantist nézted már? építészek azt is elõszeretettel használják.
amúgy pár maxos tutorial link:
http://3dsmax.lap.hu/
world3d
http://www.3dtotal.com/
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Sokan használnak C4D-t, Rhino-t, Maya-t, vagy éppen max-ot, de nekem fogalmam sincs mi a különbség köztük, ha jól tudom a Maya inkább animáció témában jeleskedik.
Csak nekem nem mûködik a tutoriálok/linkek a bannerban?
Esetleg tudnátok mutatni oldalakat, ahol jó minõségû tutorialok vannak?
\"So always look on the bright side of death\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ezzel szórakozgattam,ismeri valaki vagy használ valaki ilyen tipusú game engint parasztvakitásnak?
amúgy én is azthittem vmi halandzsa szöveg van rajta😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
És pár kausztikos hamutartó tényleg elkelne😛
per aspera ad astra
Uprol jut eszembe, eléggé öngyilkosságra buzditó az eleje. Sok kis emos fög felnõni ezen😊

per aspera ad astra
mondjuk fejlodik rendesen de 2020 tuti nem normalis celdatum magyarhonba eu ide vagy oda a 60% hoz.
lol minap azt hittem beszarok egy epiteszen.. geotechnikahoz adatszolgaltataskent latvanytervet kaptunk (archicades) a cegtol ugy hogy az epitesz meg telefon se tudta megmondani hogy milyen melyen lesz a pince ha lesz e egyaltalan...
csak az a baj, hogy a sztárépítészek elég dilettáns módon állnak a dologhoz, és ebben az esetben is feláldozzák a funkciót a dizájn oltárán. most például az lett kitalálva, hogy napelemekkel ellátott felületre este vetítenek.
amúgy errõl a zöld dologról nekem az a véleményem, hogy pár éven belül adóköteles lesz, mert addigra olyan mértékben elterjedt lesz, hogy az energiaiparnak komoly bevételkiesései lesznek, amiket ilyen módon pótolnak majd.
gratula a készítõknek Al+puty team , Gecco.
tudjátok mi hiányzik nekem a mostani látványtervekrõl? és itt a nem a látvány tehát nem a készítõ hiányzik hanem sajnos a magyar t6ervezõirodák akik tervezik ezeket a "szépségeket".
sehol egy napelem , egy napkollektor, egy szél erõmû sehol semmi olyan amire azt mondaná az ember hogy nah valami zöld van a dologban.
Olvasgattam pár cikket a témában , mint geotermikus erõforrások megújuló energiák stb. az EU 2020 ra kötelezõvé teszi az olyan épületek építését melyek minimum 60 % ban zöld energiát használnak.
nekem ez valahogy nagyon nem hangzik reálisnak mert olyan messze van tõle a magyar tervezés hogy a horizonton sem látszik.
Tisztelet a kivételnek de az sem magyar hanem holland ami épült Öko irodaépület.
szerintetek mikor fog a nézet úgy változni ahogy kellene ?
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
kulcsszo megvan googlera fel..
jah viszont nem art nemi muveszeti anatomiai tanulmany is....
De ez a progi milyen olyan hogy itt kell létrehozni az embert vagy pedig max-ba létrehozod és utána módosíthatod itt.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
szep munka😄
Egyébként átlagba a 33millás jelenetben is hozza a 15-17fpst ha szerkesztesz, azaz ha nem látszik az egész jelenet egyszerre.
33 milla poly (6400 teapot) wireframe/shaded 5fps forgatáskor, még szerkeszthetõ (adaptive degradation kikapcsolva) szóvel nem olyan rossz ez... max2010 directx 9,0 -ás driver.
AL a téma nagyon erõsen a téglafal, egyébként nagyon jó lett.
Gecc, szuper lett a lakható hajó!
nekem talán kissé soknak tûnik a noise a vízen a hajó körül. vagyis inkább sûrûnek.
Hajó_1 Hajó_2
Ezen kívül még 2 verzió van/lesz, azokat nem én csinálom. A 3. már szintén fel van töltve oda. Minél magasabb a verzió, annál drágább lesz majd, ha valaki meg kívánja venni. Az aljuk, amin úszik a hajó nem pontos, de nem kaptunk semmi rajzot, tervet, hogy milyen a keresztmetszete, így csak egy sima lap lett...
2 hét meló volt ez a 2 változat. Szabadkézi rajzok (perspektív, illetve oldal), illetve vázlatos alaprajz alapján készültek.