63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#53799 customiz/cust user interface/ category: adv painter
ott kell lennie -
Atkatáska #53798 Helo ,tud valaki egy olyan 3dsmax-al foglalkozó oldalt, ahol vannak videotutorialok ,segitségek ,stb, mint az after effectsnél a www.videocopilot.net ?
nagyon jó lenne 1 ilyen ,ty -
#53797 Hi, használ valaki advanced paintert? futtattam az install scriptjét, de nem találom utána az action item listben, pedig ott kéne lennie. -
#53796 Én is így emlékszem, pedig nem találtam sehol. :/ -
nenad #53795 nem tudja valaki, hogy 3dsmaxban mikortól van exr támogatás? -
zenoka #53794 viszont akkor szeretnek "tobol levagott labujjak" nevu nfr-t is:) -
#53793 Akkor keresek kisbaltát fényképezőt:) -
zenoka #53792 tegnap azt beszseltuk Allal hogy ragyursz meg egy kicsit es siman fotominosegu lesz a cucc es mehet falra... szoval hajra!! -
#53791 Rágyurók még akkor. -
zenoka #53790 popec csak sok az ismetlodo textura msot ha jol latom 3 fajta hasab veg van kenne melle meg vagy 6-7 hogy ne nagoyn legyen egymas mellet ismetlodo. meg egy kettobe lehetne pakolni masfajta el letorest kaotikusan..szerintem..de fasza:D -
#53789 Köszi!
Mit dolgozzak még rajta? -
#53788 magyarul nemtudok pedig ha jóltudom van fordítás -
#53787 Hali!
Valaki tudja, hogy merre lehet kapni 3ds max 9 bibliát?
Persze magyarul kellene, de a Google csak a max 7-es bibliákkal bombáz, az meg már kissé régi.
Pedig régen mintha láttam volna vmi online könyvesboltban...
Remélem nem csak képzeltem. :D
-
#53786 Ögen. -
#53785 használt már valaki vray batch rendert win7 64biten? -
nenad #53784 über brutál ficsörsz a luxrender gpu legujabb verzioiban...
volumetrikus istennyila -
#53783 meglesem koszi -
#53782 itt esetleg nincs olyan, ami neked jó?: http://www.cgtextures.com/ -
#53781 Hello nem tudja valaki hol talalok olyan apro koves texturat amivel a csaladi hazak falat is ki szokjak rakni olyan aszimetrikus kovek :) koszi -
zenoka #53780 nagyon off:
tud valaki megbizhato keylogger eltavolito/detector progit portable kenne es win7 ala -
gsg16 #53779 Üdv Mindenkinek!
bocsánat a láma kérdésért!nemrég kezdtem el ismerkedni a 3ds max-el.próbálok egy autót modellezni,és találtam is olyan video tutorialt,amiben a három vetületi képet beillesztve háttérnek a viewport-okba,mutatják meg,hogy is kell csinálni.nekem a gondom annyi,hogy miután beállítom háttérnek az adott képet,és elkezdem kialakítani a tárgyat,van úgy,hogy amikor zoomolok a képre,akkor egyszer csak a háttérnek beállított kép,összébb zsugorodik,valamelyik tengely mentén.hálás lennék,ha valaki elárulná,mit is rontok el. -
#53778 Nagyon pöpec ötlet, és kellemes kivitelezés. :) Ha még egy kicsit dolgoznál ezeken az ötleteken,... :D Tedd ki APra is. -
putyi #53777 hol van a kanna? amúgy nagyon szép lett. -
putyi #53776 csak ha 2000 fok környékén lesz a hőmérséklet. a samot tégla inkább hőtároló, mint hőszigetelő anyag. -
#53775 ekkis nfr... -
#53774 samot tégla -
Vertigo #53773 Legolcsobb, ha minel elobb rogton az egesteret hoszigeteled le...
Hoszigetelo anyagbol keszult konzolokra "akasztva" a korulotte (ami korbeveszi) levo elemekre eleg lehet egy hovisszavero reteg is akar... (elofeltetele, hogy az egester egy jol kulonvalasztaho elemkent legyen integralva...) -
Ronin666 #53772 Az nem ég szét?
Mondjuk mintha a kéményeknél is hasonló szigetelőanyag lenne. -
putyi #53771 kőzetgyapotot kellene használnotok -
Ronin666 #53770 Valamit kell vele csinálni, mert ha nem teszünk semmit a szigetelés miatt, akkor tuti, átmelegszik az egész szerkezet. A munkalapot valami hőálló gumival lehetne leválasztani, de ez majd úgy is adja magát a próbák után. -
#53769 forró objektum -
zenoka #53768 ertem. sok sikert hozza.
renderek egyebkent nem rosszak bar a tiling erosen latszik meg AA mehetne ra boven:D es tedd szep fuves kornyezetbe:P -
Vertigo #53767 Egesz esztetikus kis sutogeto... (csak igy elso blikkre mukodes kozbe felnek a kozelebemenni)
Egester hotechnikailag le van valasztva a tartoszerkezetrol, munkalaprol, stb-rol?
u.i.
az asszimetrikus munkapad nekem is szimpatikus, plane 1kis sortarto, esetleg cserelheto fa/kreamia betet szeletelesre, vagy forro objektumoknak -
Ronin666 #53766 Értelek, de mi nem a felső kategóriát szeretnénk megcélozni. Egy olyan grillt szeretnék készíteni, ami bár nem a 15eFt-os kategóriába lesz, de nem is akarok 100 fölé menni. Egy erős közép kategóriát szeretnék, ami hiányzik is a piacról. Végletek vannak, ilyen meg nem nagyon, vagy gagyik. -
#53765 majd a komornyik emelgeti :P -
zenoka #53764 fuu ertem de ha vegig gondlom hogy mayergazdag gyerek vagyok aki draga kerti grillt vesz es nem csoro hulyegyerek mint most aki megelegszik a 15K-s teszko grillel akkor tuti azt gondolnam hogy mi a fasz meg emelgessem is ezt az izet ha mar kidobtam ra egy csomo zset. -
Ronin666 #53763 Elvileg kézzel ha kell. Az egész nem lesz túl nehéz.
Én úgy képzelem el, hogy megint csak az alap modell nem tartalmaz kereket. A dobozból kiszeded, felállítod a helyére és ott marad amíg ott marad. Ha közelben tudod tárolni, akkor két ember pikk pakk arrébb tudja vinni. Ha szükséges, akkor lehetne rá tenni kereket, de ez a kinézetén sokat rontana. A mobilitástól nem lenne meg az a fasza feeling, mint a fix esetében . Esetleg egy olyat tudnék elképzelni, mint kiegészítő, hogy felpattintható a kereke, amiket leszedsz, ha már nem mozgatod. Ez egyszerű, olcsó és mindegy hogy néz ki, úgy sem lesz rajta a szerkezeten sokáig. -
Ronin666 #53762 Asszimetrikus elrendezésen én is gondolkoztam. Megrajzolom azt is, aztán kiderül mennyit ront, javít az összképen. Az biztos, hogy praktikusságra nem elhanyagolható hogy hol is tároljuk a motyókat.
Ami még lényeges az a talp rész. Sajnos arra még nem találtam jó formát. Az a megoldás, hogy két viszonylag vastag lemezt használnánk távtartókkal, hogy legyen egy kis magassága és súlya is, szerintem jó lehet. A gyártása egyszerű, nem kell hajlítani, hegeszteni, csak lézerrel bevágni a lukakat, illetve menetet metszeni bele. Kinézetre szerintem nem lenne rossz, viszont valami jó formát kellene találnom. A mostanit kicsit erőszakosnak érzem, bár lehet hogy nem az. A sima szögletes meg snassz, unalmas, bár az passzol a felső laphoz.
A "lábára" szeretném majd feltenni a különféle boxokat, ahol lehet tárolni gyujtóst, faszenet, egyebeket, viszont szerintem ez már nem fog beleférni az árba, max mint opcionális kiegészítő. A csavar helyeket persze azért nem ártana előre kialakítani, hogy már az alap modell könnyen fejleszthető legyen utólag is.
Ezeket még megcsinálom, aztán meglátjuk. :)
Ma holnap jelentkezek új képekkel. -
Hzsolesz #53761 Sziasztok!
Mostanában valamiért amikor megmozgatok valamit, nagyon idétlen mozgásokat generál a max. Eddig automatikusan slow tulajdonságokat adott a kulcskockáknak, de mostanában ez mindig fast..és idegesítő, hogy minden kucsot át kell állítanom. Hiába keresgélek, nem találok default beállítást erre vonatkozóan.Valaki járt már így?
Köszi!
Üdv! -
Ronin666 #53760 Köszi :)
Még azért van mit rajta csinálni, remélem a vége ütős lesz mind esztétikailag, mind praktikusságra és árban sem fog elszállni.