Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Nálunk a család elég nagy kertigrill barát, ha jó az idő, a hétvégi ebédek, főleg, ha többen összegyűlünk szinte mindig a szabadban a grill mellett történnek, próbálni is próbáltunk már pár ilyen szerkentyűt, és mivel azok nem feleltek meg az elvárásoknak, jött az ötlet, hogy legyen egy samottból rakott, házilag tervezett.

Pár észrevétel, és tapasztalat, hátha segít az egész elrendezés lehetne asszimetrikus, hogy az egyik oldalon nagyobb munkafelületet lehessen kialakítani. Örök probléma, hogy a szépen előkészített húst, a locsoláshoz használt szószokat, a fűszereket, amikre gyakran van szükség, nincs hová pakolni a grill közelében, nemhogy a grillen magán. Mindig oda kell vonszolni egy asztalt, ha nem akarsz szaladgálni. Valamint a hideg sörnek is kell hely, mert aki a húst forgatja, az izzad. :D
    A fedő belső felülete lehetne mattfekete, valamint a tűztér belső fele is. Korom az lesz, nem is kevés, a legnyugodtabb grillező is képes másfél üveg gyújtófolyadékot kilocsolni a faszénre, hogy lássa milyen szépen lobban be.
    Szerintem a széleiről le kellene varászolni a sarkoelemeket, értem én, hogy miért van ott, de csúnya.