Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• repvez
    Na már kezdek rájonni a technikájára a spline modellezésnek, csak van amit nem értek és igy nem tudom normálisan megcsinálni a vonalhálot.
    Az egyik amit irtam elörébb is hogy a különbözö vonalak vertexeit nem tudom összeweldelni hiába attacholom oket . a másik meg hogyan tudom a vonalat ugy megrajzolni hogy ne keljen megszakitanom amikor odébb akarom mozgatni a wievportban a refképet vagy ha a snap gombot akarom ki-be kapcsolni?Mert ilyenkor rendszerint máshova teszi a vertexet.
    A plusz vertexet ha be akarom insertelni akkor azt hogyan lehet megani neki hogy most sarkosan mozgassa tobább a vonalat vagy görbén?
    Amikor kész a vonalhálo rárakom a surface modifit és át szeretném konvertálni editable polyvá akkor az mitöl függ hogy négyszögre vagy háromszögre bontja fel mert most felesbe csinálja valahol 3 van ahol 4 szögü polyvá alakitja a felületet.
    Esetleg milyen alternativ megoldás van a vonalak szerkesztésére amit aztán be lehet inportálni maxba hogy felületté alakitsam ?