63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Fisch #53679 én teljesen kész vagyok :( csak téblábolok itthon, nem is mentem melózni, nem tudok koncentrálni :(
nem tudom felfogni, és elfogadni a tényt, hogy már nincs velünk... -
zenoka #53678 tegnap delutan ota probalom felfogni.
nem lehet.
hianyozni fogsz Maistro. -
putyi #53677 egyszerűen képtelenség értelmeset írni, annyira értelmetlen ez az egész....
Széles utat Free! Nyugodj Békében! -
#53676 Nyugodjék békében!
El sem hiszem hogy igaz :( BÁr csak innen a forumrol ismertem, de mindig segitökész volt és humoros.
Részvétem. -
#53675 R.I.P. -
Midas #53674 Részvétem -
#53673 nyugodjon békében.
Mindentbele.hu tag volt esetleg? -
#53672 Őszinte részvétem. -
Fisch #53671 Kedves 3D Studio MAX fórumózók!
Szomorúan írom e sorokat!
Barátunk Free (Barton Ferenc) pénteken délelőtt motorbalesetben életét vesztette...
Sajnálom, hogy ezt csak most írom le ide nektek, de akkora volt a sokk, hogy igazándiból értelmes magyarázatot nem tudok a késlekedés okaként felhozni... ne haragudjatok!
Aki szeretne emékezni, az nyugodtan tegye meg itt, vagy a http://ferike.blog.hu oldalon -
#53670 és hogyan tudom használni mert hiába inditom el a maxscript résznél nem csinál semmit rámentem a run cript gombra kikerestem a scriptet de semmi. -
tilbury #53669 az egyik problémára itt egy kis: script
ezzel már nem szakítja meg a spline-t, ha mozgatod a nézetet. -
#53668 Na már kezdek rájonni a technikájára a spline modellezésnek, csak van amit nem értek és igy nem tudom normálisan megcsinálni a vonalhálot.
Az egyik amit irtam elörébb is hogy a különbözö vonalak vertexeit nem tudom összeweldelni hiába attacholom oket . a másik meg hogyan tudom a vonalat ugy megrajzolni hogy ne keljen megszakitanom amikor odébb akarom mozgatni a wievportban a refképet vagy ha a snap gombot akarom ki-be kapcsolni?Mert ilyenkor rendszerint máshova teszi a vertexet.
A plusz vertexet ha be akarom insertelni akkor azt hogyan lehet megani neki hogy most sarkosan mozgassa tobább a vonalat vagy görbén?
Amikor kész a vonalhálo rárakom a surface modifit és át szeretném konvertálni editable polyvá akkor az mitöl függ hogy négyszögre vagy háromszögre bontja fel mert most felesbe csinálja valahol 3 van ahol 4 szögü polyvá alakitja a felületet.
Esetleg milyen alternativ megoldás van a vonalak szerkesztésére amit aztán be lehet inportálni maxba hogy felületté alakitsam ? -
#53667 van. -
zenoka #53666 mondjuk kene egy vraysun a jelenetbe....hmm... -
#53665 valahogy sehogy sem jön össze a verőfényes napsütés tűéles árnyékokkal. vray természtetesen. valami ötlet? az atmoszféra egy geosphere vraylight material-al. az miatt lesz ennyire kék mégé akkor is ha berakom a szűrőt. -
#53664 Pofás lett! -
#53663 -
#53662 mit rontok el ha a spline modellezésnél nem tudom osszeweldelni a vertexeket?
A különbözö vonalakat atacholtam és vertexeket is illesztettem be hogy passzoljanak a kapcsolodo részeknél , de hiába emelem meg a weld értékét nem történik semmi sem .Pedig a tutorokban müködik, vagy tud valaki egy hasznosabbat ami technikai modellezésnél használ spline technikát? -
#53661 tudom, de az object szinet a Cad palettarol szedtem, ami benne van a progiban :D
#53654: Koszi ! -
#53660 Ojjektum neve hansolo:) -
zenoka #53659 bo'dog neved napjat;) -
#53658 "He will not be permanently damaged." -
zenoka #53657 annyi a bajom hogy a beton szettorne:D
tehat kuva sok repedest ra egy ket kilogo vasat es csinald meg a hasat is:D:D -
#53656 fú de jó -
#53655 Kis mudbox nfr.
-
zenoka #53654 keres ra mental ray clay render.. -
#53653 3ds max topikban vagy:D -
#53652 autoCad pallettarol van nem? -
#53651 a teapotot egybol kiszuurtam :D Most talaltam valami MeshSmooth t, ez eleg jo. Csak azt nem tudom meg hogy varazsoljak ra olyan szep szurke texturat mint mindenki :D -
#53650 alap beépített teapot. ottvan az objectek között. de ez nem megy elsőre szépen és gyorsan egyszerre, vagyis megy de az már nem segítség hanem más helyett megcsinálás:D -
#53649 Gyors kerdes : trial verzio van meg.
Lattam milyen kiraly kavescseszeket csinaltatok, az lenne a kerdesem, hogyan lehetne egy hasonlo minosegot gyorsan osszedobni, hogy finomak legyenek a vonalak... Neztem mar tutorialt is, de megmondom oszinten ez kicsit bonyolult meg es nem tudom hogy mire kene pontosan rakeresnem... -
Szeki26 #53648 Hát nekem elsőre tök életszerűnek tűnt,szerintem fel tudna borulni így egy busz ekkora sebességnél,de aztán többszöri visszajátszásnál vettem észre dolgokat.
A bal szélén ahogy megy a csaj is,látszik hogy finoman időzítve van a buszhoz.Ha jobb lenne a felbontás szerintem elsőre észrevehetőek a hibák.
Mindenesetre nekem nagyon tetszett a videó,ha tudtok ettől jobbakat,akkor néhány linket megnéznék ! -
#53647 jah a mozgás elég gáz, meg túl gyorsan, könnyen is felborul, egyébként is mit áll az az audi? vagy mi a zebrán? :P -
zenoka #53646 a tores az zsir de elotte az ide oda mozgas az borzalmas szerintem. -
#53645 Nekem az üvegtörés ami eladja, de 5 tonna nem mozog ilyen gyorsan. -
nenad #53644 annyira rossz felbontású a videó, hogy tölem akár eredeti is lehetne :D
kicsit merev a dinamikája a borulásnak, ott bukna el nálam, de egyébként jó. -
#53643 az az aljnövényzetes múltkori épületről nincs még kész a videótok?
szívesen megnézném, ha publikus. -
#53642 F*szák! -
#53641 Jók! -
#53640 CG, nem is minőségi munka ráadásul.